Salutare! Mi-am facut cont acum cateva zile insa abia acum mi-am facut putin timp sa postez si eu aici.
Ma numesc Bogdan, am 30 de ani si sunt din Bucuresti. Sunt indragostit de LEGO de pe la varsta de 4 ani, mai exact de cand am primit primul set LEGO (6644) de la Mos Craciun. De atunci treaba era foarte simpla pentru parintii mei, la orice sarbatoare sau aniversare stiau exact ce imi doresc. Am fost foarte pasionat de seriile Pirates si Castle, insa din pacate am primit putine seturi din seriile astea doua (probabil nu se gaseau? nu prea imi explic altfel). In orice caz, de-a lungul copilariei am strans aproximativ 40-45 de seturi, insa toate erau de mici dimensiuni, in principal LEGO City. Oricum, chiar si asa, aveam destul de multe piese incat sa pot construi cam aproape orice aveam chef. Tin minte ca atunci cand era vreme urata afara stateam in casa si ma jucam cu LEGO non-stop, uneori nici de mancare nu-mi ardea, eram cu totul si cu totul vrajit de lumea LEGO!
Anii au trecut si (cum probabil era de asteptat) pasiunea s-a stins incet-incet. De pe la 12 ani nu am mai cumparat sau primit LEGO, insa din fericire am pastrat TOATE piesele intr-o cutie sub pat. In urma cu vreo 5 ani am inceput sa fiu iar interesat oarecum de LEGO si mi-am mai cumparat cate un set de mici dimensiuni din seria City atunci cand dadeam din intamplare peste o mega reducere si mi se parea interesant setul. In urma cu 2 ani, de ziua mea, prietenii mi-au facut cadou setul 60051 si am fost foarte entuziasmat pentru ca toata copilaria imi dorisem un tren LEGO. Daca mi-ar fi spus cineva ca mai am de asteptat inca 20 de ani pana o sa am si eu unul cred ca m-ar fi apucat depresia :))
In prezent sunt tatal unui baietel de 2 ani si parca simt ca a venit vremea sa ma pregatesc cum se cuvine pentru perioada in care o sa construim impreuna... Drept urmare am inceput sa studiez "piata" si uite asa parca a inceput sa ma ia flama si sa ma apuce iar "nebunia LEGO". In urma cu aproximativ 2 saptamani mi-am cumparat 2 seturi mari clasice din seria Pirates (6276 si 6277) si un set "legendar" din seria Castle (6067) si am simtit cum mi-am indeplinit un vis din copilarie, am fost foarte entuziasmat.
Niciodata (pana de curand) nu am putut sa inteleg rostul DUPLO, nici macar cand eram mic... Probabil am descoperit LEGO prea tarziu ca sa mai fiu atras in vreun fel de DUPLO. Faza e ca cel mic a primit cateva seturi cu ocazia zilei de nastere si am inceput sa ma prostesc cu piesele alea ca sa vad daca reusesc sa il atrag si pe el. Am ramas surprins sa vad ca incet-incet, de la o zi la alta e tot mai atras de ele. Tototdata am vazut ca nu sunt chiar asa plictisitoare cum credeam eu. Oricum, abia astept sa mai treaca 2-3 ani si sa ne jucam impreuna cu orele cu LEGO.
Acum cateva saptamani am intrat pe brickset.com si am observat ca aveam deja cont la ei, facut in august 2007, nici nu mai stiam. In plus aveam deja toate seturile salvate acolo. Ce surpriza!
Tot cam in aceeasi perioada am dat si peste rolug. Din pacate aici nu aveam cont, asa ca a trebuit sa imi fac unul. O sa incerc sa imi fac timp sa particip la concursuri, dar din ce am vazut concurenta e foarte mare, sunt cativa useri care au talent cat incape. Totusi, important e sa participi, nu sa castigi! :)
O sa incerc sa fiu un user activ, desi la capitolul timp liber nu o duc prea bine... cel mic mi-l ocupa cam pe tot :))
Hai ca m-am lungit mai mult decat ar fi trebuit. Bine v-am gasit! Sarbatori fericite!
Salutare!
- Boby Brick
- tăcut

- Judet: Bucuresti
Salutare!
Ultima oară modificat Mar, 26 Decembrie '17, ora 23:17 de către Boby Brick, modificat de 4 ori în total.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Re: Salutare!
Bun venit! Mi se bucură inima când aud de părinți care își încurajează copii să înceapă o "carieră" LEGO 
- Matei_B
- gură spartă

- Judet: Iasi
Bine ai venit!
Bine ai venit Bogdan!
-
RoccoSteel
- guraliv

Bine ai venit Bogdan! Exact asa m-am reapucat si eu de lego in urma cu aproape 2 ani, doar ca eu n-am avut inspiratia sa-mi pastrez seturile din copilarie. Fiul meu are tot 2 ani si s-a jucat cu Duplo de pe la 1 an. In momentul de fata le prefera pe cele system (probabil ca sunt mult mai multe si forme mult diferite) si adora sa le organizeze si chiar sa faca cateva moc-uri din vreo 10-15 piese
. Cateodata se intampla sa raspandeasca cate ceva ce ti-a luat ceva timp sa sortezi, dar chiar se merita sa il incluzi