Salutare
Salutare
Ma numesc Robert, am 40 de ani :), recent am descoperit Lego, avand o fetita de 2 ani, Lego a intrat in peisaj, si desigur mi s-au oprit ochii pe seturile Technic. Cand am fost copil ('80-'90) nu prea erau disponibile, cel putin eu nu am avut, acum incerc sa recuperez ...
Sunt la inceput cu achizitiile, am un singur set Technic (Masina de curse de evadare (42046)), si unset Clasic 10702 si cateva cutii mici pe teme colorate, dar pe cat imi permite bugetul o sa achizitionez cat mai multe posibil :)
Ma bucur ca exista un forum serios de Lego, unde un adult se poate simti copil linistit.
Felicitari pt forum, si pt munca depusa...
Sunt la inceput cu achizitiile, am un singur set Technic (Masina de curse de evadare (42046)), si unset Clasic 10702 si cateva cutii mici pe teme colorate, dar pe cat imi permite bugetul o sa achizitionez cat mai multe posibil :)
Ma bucur ca exista un forum serios de Lego, unde un adult se poate simti copil linistit.
Felicitari pt forum, si pt munca depusa...
- Matei_B
- gură spartă

- Judet: Iasi
Re: Salutare
Bine ai venit!
- Homersapien
- gură spartă

salut si bine ai venit, ai vorbim despre multe dar nu bugetul alocat Lego
, acela ramane un mister, nimeni nu recunoaste cat a dat defapt pe colectia personala
Din ce oras esti?
Din ce oras esti?
- Bricky
- Former Ambassador

- Judet: Bucuresti
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/brickys_world/
Bine ai venit si sper sa iti placa la noi! Incet incet vei descoperi ca suntem mult mai mult decât un simplu forum
Suntem o adevarata comunitate pasionata de LEGO, avem multe concursuri si expozitii la activ
Daca ai deja o fetita, e perfect, s-ar putea sa o folosesti pe post de "scuza" in fata sotiei când iti vei cumpara seturi LEGO
So, welcome!
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Bine ai venit!
@Homersapien - din Reghin
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures