Omni-drive Car

Scrie răspuns
Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Omni-drive Car

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Vin, 22 Iulie '11, ora 14:01

Aceasta este masina cu care am participat la concursul Take the Challange TECHNIC (de pe site-ul LEGO). E foarte amuzanta, fiindca se poate conduce in absolut ORICE DIRECTIE :D (lateral, rotit pe loc, drift, etc...)!
E drept ca m-am inspirat (rotile si putin sasiul) de aici :) : Vector Racer, dar am facut-o dupa propriul stil 8) (mai multe stiluri combinate roflol ). Are un moror V2 cu pistoane (functional), isi deschide usile laterale, portbagajul si mini-capota, iar cireasa de petort: are scune care se lasa pe spate roflol . E ,,propulsata" de 4 motoare PF M, unul pt. fiecare roata. Am uitat sa va zic ca fiecare roata e formata din 6 roti mai mici, asezate special pt. a face ca masina sa se miste in orice directie (veti vedea intr-o poza ;) ). I-am facut si film, dar il voi posta mai incolo.
Intrati aici : http://www.flickr.com/photos/razvy_cluj ... hotostream (puteti vedea si alte fotografii :D)
Astept pareri/comentarii/critici etc.
Sper sa va placa! ;)
Fişiere ataşate
Copy of Colaj Take the Challange.jpg
Poza care am trimis-o la concurs (nesimtitii, nu m-au ales finalist roflol )
Copy of Colaj Take the Challange.jpg (96.56 KiB) Vizualizat de 1309 ori

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Re: Omni-drive Car

Mesaj de lapsanszkitamas » Vin, 22 Iulie '11, ora 20:09

daca as fii fost din juriu...
complexitatea masini:10
inovativitate:9.5(ideea de masina care sa mearga in orice directie exista deja de ceva timp...)
tehnici utilizate:10
look:8(din lego technic e cam greu sa faci masini fara gauri de sobolan/aerisire) roflol
functionabilitate/valoare practica:++10*
total:9.5
adica te-as fii bagat cel putin pe locul 3...pacat ca nu avem un participant din rolug :((
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

legowako
guraliv
guraliv

Mesaj de legowako » Vin, 22 Iulie '11, ora 20:53

Frumos !
Imi place cum ai folosit in spate stickerele :)
Singurul lucru care nu prea ma incata e partea aceea cu geamurile si chestiile din fata parbrizului.E ok si asa dar personal i-as fi dat un alt flow :D .
Keep it up !
P.S. Ai cateva roti :p

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de N33 » Vin, 22 Iulie '11, ora 22:45

Salutare
Arata foarte bine si ingenios !
Este o idee foarte interesanta ... pacat ca nu e idea ta :p
Capota si geamul din fata nu prea imi place ... cum arata ...
dar bumperul din fata arata bine !
Apropo ai o roata rosie .. asta cred ca este un punct in minus ...
Chaiar daca are 4 motoare ar trebui 1 telecomanda pt ele ... 2 motoare pe un "swich" si celelalte 2 pe celalalt "switch" (sry nu imi venea in minte pe romana)
MERITI UN MARE BRAVO !!! cred ca ai ;ucrat din greu,si trebuie sa castigi macar ceva la Take The Challenge. :)

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Vin, 22 Iulie '11, ora 23:31

Multumesc!
@tamas: s-au selectat 10 finalisti, dintre care se va vota 1 un castigator (pacat ca eu nu am sanse roflol )
@legowako: Stickerele sunt de la excavator (#8043), partea cu geamurile e o idee mai ,,futurista", desing propriu (arata mai original :D ), iar piesele acelea pe care scrie technic le-am pus acolo ca sa nu fie ,,gauri de sobolan" roflol si e drept ca sunt destul de sus :?
@N33: ideea de ,, omni-drive" e de mai mult timp, nu doar la Vector Racer si aici, plus ca exista muuulte feluri de asa roti, pt. a face sa se miste in orce directie :p ; ahhh :x capota e un stil futurist!... si prin geam te referi la parbriz sau cele doua geamuri de deasupra rotii? ; roata rosie - si cea galbena din spate sunt din lipsa de piese roflol ; ... ca sa clarific :E TELECOMANDATA! Nu vezi telecomanda de langa?! roflol nu-i niciun switch roflol , ar fi stupid :billiam: . Si mersi de urare, dar cum am spus nu am fost selectat printre cei zece finalisti, deci... :((
P.S. Mai astpt si alte pareri!!! :)

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de N33 » Vin, 22 Iulie '11, ora 23:35

Telecomanda nu are swich-uri ? roflol butoane,manete cum sa-i zic ?
Ma refer la parbriz... cred ca am uitat sa scriu roflol

clara
gură spartă
gură spartă

Mesaj de clara » Dum, 24 Iulie '11, ora 18:36

cred ca poti sa-i contactezi pe cei de la lego sa faca un set. E foarte genial ca ai power function. :0 :0
LEGO ORIGINAL LA PRETURI MICI: viewtopic.php?f=6&t=519
City hall i want you!

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Dum, 24 Iulie '11, ora 19:01

Ar fi super sa-i pot contacta pe cei de la LEGO, orcare ar fi nevoia mea roflol . Cat despre un nou set, e o poveste luuuuuuuuuuuuuunga (piese folosite, tehnic, manevrabiliate, varsta corespunzatoare, probleme, probleme, probleme si muuuulte alte chestii!! roflol ). Iar eu, un pusti de 12 ani, nu pot sa ma implic in asa fel roflol .
P.S. Gandeste-te ca desingerii de lego sunt mult mai informati decat mine, in ceea ce priveste tehnici de constructie si mai ales site-uri (de unde am vazut eu Vector Racer) :) .