" Lumea neexplorata din adancuri "
- Cloud
- gură spartă

" Lumea neexplorata din adancuri "
Cei trei frati Mc'Bricker pleaca la explorare cu un prototip creat de ei foarte rezistent la presiunea din adancuri
[flickr]5921556115[/flickr]
[flickr]5922120860[/flickr]
Unul din frati isi aminteste de un vis nu tocmai placut pe care la avut inainte sa vina aici...
[flickr]5922120998[/flickr]
Fara nici o avertizare se vede cum se misca nisipul si iese ceva ce nimeni nu a mai vazut vrodata ...
[flickr]5921555903[/flickr]
[flickr]5922120212[/flickr]
Socul a fost puternic si prima reactie este sa fuga .... Dar cu insistenta fratelui mai mare risca si apuca sa faca cateva poze inainte sa plece si il numesc Lobzterilla fiind primii care au descoperit acest monstru subacvatic.
[flickr]5921556445[/flickr]
[flickr]5922120938[/flickr]
[flickr]5921556019[/flickr]
[flickr]5921556115[/flickr]
[flickr]5922120860[/flickr]
Unul din frati isi aminteste de un vis nu tocmai placut pe care la avut inainte sa vina aici...
[flickr]5922120998[/flickr]
Fara nici o avertizare se vede cum se misca nisipul si iese ceva ce nimeni nu a mai vazut vrodata ...
[flickr]5921555903[/flickr]
[flickr]5922120212[/flickr]
Socul a fost puternic si prima reactie este sa fuga .... Dar cu insistenta fratelui mai mare risca si apuca sa faca cateva poze inainte sa plece si il numesc Lobzterilla fiind primii care au descoperit acest monstru subacvatic.
[flickr]5921556445[/flickr]
[flickr]5922120938[/flickr]
[flickr]5921556019[/flickr]
Ultima oară modificat Dum, 10 Iulie '11, ora 17:02 de către Cloud, modificat de 2 ori în total.
Re: " Lumea neexplorata din adancuri "
Smeeeecher. Good work mate 
- Nick-Name
- gură spartă

Super submarin
Cei doi din capsulele laterale sunt gemeni, nu? roflol
@lego23: Vezi ca se scrie Jmecher
nu Smecher :-| . Nu esti in ton cu noua moda de vorbire roflol
@lego23: Vezi ca se scrie Jmecher
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
mistooooo...e bine reusit desi i-ar trebui mai multe luminite si alte accesorii de alea
- Quinlan Vos
- vorbăreț

Great work man! Imi place cum ti-a iesit submarinul ... schema de culori foarte buna,
dar parca ar mai merge putin lucrat la partea din fata. Cei trei frati Mc'Bricker sunt funny , mai ales cel cu freza afro. Unul dintre cei doi gemeni este cumva weightlifter-ul din seria 2?
Cred ca cea mai buna parte este Lobzterilla ...
genial numele. Si pamantul este bine facut desi mai mergeau si alte culori. Verdeata si plantele/algele sunt suficiente. Imi plac foarte mult si detaliile precum coiful de spartan sau nisipul din jurul lui Lobzty.
Per total este o creatie foarte buna. Felicitari si succes la concurs!
dar parca ar mai merge putin lucrat la partea din fata. Cei trei frati Mc'Bricker sunt funny , mai ales cel cu freza afro. Unul dintre cei doi gemeni este cumva weightlifter-ul din seria 2?
Cred ca cea mai buna parte este Lobzterilla ...
-
devoratorul
- gură spartă

pilotul din fata pare cel mai increzator in aceasta misiune roflol
fain submarinul...poate fi chiar si o redutabila nava spatiala.......thruster-ele alea sunt fenomenale!
fain submarinul...poate fi chiar si o redutabila nava spatiala.......thruster-ele alea sunt fenomenale!
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

Super! felicitari, este frumoasa creatia! Imi place in mod deosebit crabul gigant! Nava pare un pic SF...
Succes oricum la concurs!
P.S. Ai putea pune inca cateva mici animale marine si daca ai destule piese albastre, le-ai putea pune in exterior, ca si apa...
Succes oricum la concurs!
P.S. Ai putea pune inca cateva mici animale marine si daca ai destule piese albastre, le-ai putea pune in exterior, ca si apa...
- Cloud
- gură spartă

Ma bucur ca iti placeQuinlan Vos scrie:Great work man! Imi place cum ti-a iesit submarinul ... schema de culori foarte buna,
Cred ca cea mai buna parte este Lobzterilla ...genial numele. Si pamantul este bine facut desi mai mergeau si alte culori. Verdeata si plantele/algele sunt suficiente. Imi plac foarte mult si detaliile precum coiful de spartan sau nisipul din jurul lui Lobzty.
De ce nu un hibrid ?!devoratorul scrie:pilotul din fata pare cel mai increzator in aceasta misiune roflol
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Salut,foarte fain !
Submarinul seamana cu nava Generalului Grievous dar cam intoarsa ,chair este fain rak-ul ala este cam mare dar nu stii ce se poate gasi pe fundul marii
Apropo despre submarin unde stau cei doi piloti din spate acolo nu ar trebui sa fie motoarele ... adica in locul pilotilor ... poatei SF dar totusi ...
In rest imi place !
Submarinul seamana cu nava Generalului Grievous dar cam intoarsa ,chair este fain rak-ul ala este cam mare dar nu stii ce se poate gasi pe fundul marii
Apropo despre submarin unde stau cei doi piloti din spate acolo nu ar trebui sa fie motoarele ... adica in locul pilotilor ... poatei SF dar totusi ...
In rest imi place !
Ai folosit scheletul de la mine, trebuia sa-i fi facut o fotografie mai de aproape. Imi place cum ii sta cu accesoriile de spartan. 
- AdrianFlorea
- Fondator

Foarte faina forma! cu niste aripi ar putea arata chiar sky-fi.