rog ajutor
rog ajutor
Buna! M-am inscris pe acest grup pentru a incerca sa gasesc o piesa lego. Ieri a fost ziua baietelului meu si a primit cadou un LEGO TECHNIC 42045. DIn pacate nu gasim o piesa. Ori nu era in pungute, ori a ratacit-o fratele lui mai mic.
Piesa este cea de la pagina 6 din aceasta prezentare (min 0:20). Daca o are cineva de vanzare v-asi fi f recunoscatoare. Imi este mila de baitelul meu ca nu s-a putut bucura de cadou. :(
Va multumesc
Piesa este cea de la pagina 6 din aceasta prezentare (min 0:20). Daca o are cineva de vanzare v-asi fi f recunoscatoare. Imi este mila de baitelul meu ca nu s-a putut bucura de cadou. :(
Va multumesc
-
arathemis
- gură spartă

Re: rog ajutor
Costin, intra pe site-ul Lego aici: https://wwwsecure.us.lego.com/en-us/ser ... /BasicInfo
Alege setul si piesa care-ti lipsea. Adauga-ti adresa si ce date iti mai cer acolo si LEGO iti va trimite piesa lipsa. Succes.
Alege setul si piesa care-ti lipsea. Adauga-ti adresa si ce date iti mai cer acolo si LEGO iti va trimite piesa lipsa. Succes.
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Bine ai venit!
Se mai intampla in cazuri rare sa lipseasca cate o piesa din seturile Lego, toti am patit-o. Pentru asta Lego pune la dispozitie serviciul mentionat de arathemis mai sus. Primesti in max 10 zile un plic cu piesa in el.
Care piesa iti lipseste mai precis?
4121715

4514553

4234251

Primii doi pini sunt banalitati. Oricare dintre noi are asa ceva in plus. De obicei apar chiar ca piese de rezerva in seturi.
Se mai intampla in cazuri rare sa lipseasca cate o piesa din seturile Lego, toti am patit-o. Pentru asta Lego pune la dispozitie serviciul mentionat de arathemis mai sus. Primesti in max 10 zile un plic cu piesa in el.
Care piesa iti lipseste mai precis?
4121715

4514553

4234251

Primii doi pini sunt banalitati. Oricare dintre noi are asa ceva in plus. De obicei apar chiar ca piese de rezerva in seturi.
- iuliand
- gură spartă

Au si Clever pe site piese, poti comanda de la ei daca te grabesti:
https://www.clevertoys.ro/piese-lego/conectori.html
Atata doar ca pentru o piesa de 10 bani vei plati transportul prin curier 10lei... sincer nu prea se merita, decat daca mai comanzi si un set pe langa. Mai bine ne spui din ce localitate esti si vedem daca te putem ajuta.
https://www.clevertoys.ro/piese-lego/conectori.html
Atata doar ca pentru o piesa de 10 bani vei plati transportul prin curier 10lei... sincer nu prea se merita, decat daca mai comanzi si un set pe langa. Mai bine ne spui din ce localitate esti si vedem daca te putem ajuta.
va multumesc mult pt ajutor. Sunt din Bucuresti.
piesa este a treia adica 4234251. Are cineva? contra-cost evident.
- Matei_B
- gură spartă

- Judet: Iasi
eu am dar am 12 ani
daca stii tu sa rezolvi cu curier sau orice altceva iti dau
daca stii tu sa rezolvi cu curier sau orice altceva iti dau
- AlexDesign
- gură spartă

Mi se pare ca decat sa dai aiurea banii pe curieir, mai bine te duci aici https://wwwsecure.us.lego.com/en-us/ser ... arts/order, introduce codul setului si cauti piesa lipsa. Lego ti-o va trimite pe gratis si va ajunge setul de repede. SI eu am avut o piesa lipsa in 10233, un geam, am completat forumularele pe site-ul Lego si dupa 10 zile a venit.
- Matei_B
- gură spartă

- Judet: Iasi
bine, ca fapt divers eu am ciordit o cupa in felul asta care 3 ani mai tarziu a aparut in setul ala compact mic cu alb incarcator frontal pe senile
- Felix Mezei
- gură spartă

- Judet: Maramures
Ti-o trimit eu noua gratis, cu Posta comunista, gratis. Da-mi adresa ta pe mesaj privat.
Am comandat eu la inceputuri la serviciul de la LEGO o piesa pe care am scris cinstit ca a rupt-o un copil si totusi ei mi-au trimis-o. Apoi cand am vazut luni de zile mai tarziu ca costa 0.12 RON parca mi-a fost rusine de deranjul tocmai din Danemarca.
Am comandat eu la inceputuri la serviciul de la LEGO o piesa pe care am scris cinstit ca a rupt-o un copil si totusi ei mi-au trimis-o. Apoi cand am vazut luni de zile mai tarziu ca costa 0.12 RON parca mi-a fost rusine de deranjul tocmai din Danemarca.
- iuliand
- gură spartă

Tot tu Felix, suflet hain... 
- geosh21
- gură spartă

- Judet: Timis
Ai scris gresit suflet fain 
Sunt din Bucuresti si ti-o pot da eu astazi daca te grabesti.
Ne intalnim la o statie de metrou.
Ne intalnim la o statie de metrou.
- Felix Mezei
- gură spartă

- Judet: Maramures
Cu placere ....