Palace Hall
- vitreolum
- gură spartă

- Judet: Bihor
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/97901768@N07/
Re: Palace Hall
Frumos, imi plac la nebunie detaliile din interior (scena, perdelele, scarile).
Multumesc .....da' mie ce-mi plac creatiile tale !!! Cantaretii tai sunt "bine-veniti pe scena mea " !!! 
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Vit si-a gasit nasul...
Superba creatie, imi place enorm cum ai facut scarile si lojele, arata exact ca o sala de teatru adevarata
Poti pune pozele pe un site de hostare (flickr, photobucket etc) si pui linkul aici. Pe flickr ai un buton de share la fiecare poza, selectezi bbcode si marimea si iti genereaza automat o zacusca IT pe care o copiezi in postare
Superba creatie, imi place enorm cum ai facut scarile si lojele, arata exact ca o sala de teatru adevarata
Ha,ha,ha....Supertare ! nu stii ca stai de vorba cu o persoana care face parte din generatia ....mamei tale( si ceva peste!-am scris cu toc, penita si calimara(n-ai "auzit" de ele !-) nu cu "tableta" in mana !.... asa ca afara de cuvantul "zacusca" (care-i delicioasa) n-am inteles decat ca habar n-am de "tainele si limbajul" programelor de calculator (motiv pentru care nu stiu sa-mi trec pozele prin photoshop ca sa le postez acolo unde mi-as dori... nu pe flickr !)....si nu se gaseste nimeni sa ma invete !...Dar iti multumesc pentru apreciere.....eu doar "copiez" realitatea... Vit "o vede altfel"....In fine ...fiecare cu talentul lui (cineva face niste tablouri minunate,altcineva niste masini super,altcineva robotei excelenti s.a.m.d. )
- lapsanszkitamas
- gură spartă

Flickr este un site de hostare pentru poze si videoclipuri al gigantului yahoo, deci te poti loga cu adresa de email (daca ai cont yahoo). Postez un filmulet cu toata procedura de incarcare. Daca pe mama am invatat-o sa foloseasca calculatorul si smartfoen-ul, nu-mi fac griji
Ca tot ziceai de zacsuca, asa dor mi-e de o felie de paine prajita cu zacusca si ceapa rosie...
Ma scuzati de intreruperea cauzata de yahoo si nevoia lor de a ma spama si pe telefon...
Ma scuzati de intreruperea cauzata de yahoo si nevoia lor de a ma spama si pe telefon...
- Bricky
- Former Ambassador

- Judet: Bucuresti
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/brickys_world/
Inceteaza! Ca imi ploua in gura!lapsanszkitamas scrie: Ca tot ziceai de zacsuca, asa dor mi-e de o felie de paine prajita cu zacusca si ceapa rosie...
- lapsanszkitamas
- gură spartă

I-auzi, credeam ca in capitala curge zacusca si miere...
- Bricky
- Former Ambassador

Daaaa, se gaseste peste tot zacusca, dar se compara cu aia facuta de bunici sau mame?
- lapsanszkitamas
- gură spartă

Sper ca da. Merg la expozitie cu lingurita...
Si mie imi "ploua" ! mai ales ca anul asta n-am primit (ca n-am "rabdare" s-o fac dar o mananc cu maaareee drag !
Multumesc pentru Flickr dar.....poate ma consideri o "matusa" si-mi explici cum e cu pozele pe photoshop....si abia dupa ce postez unde vreau eu ma voi gandi daca impartasesc creatia si pe Yahoo(am adresa)...sI in Bucuresti nu prea "ploua" cu nimic...dar ningeee !
Multumesc pentru Flickr dar.....poate ma consideri o "matusa" si-mi explici cum e cu pozele pe photoshop....si abia dupa ce postez unde vreau eu ma voi gandi daca impartasesc creatia si pe Yahoo(am adresa)...sI in Bucuresti nu prea "ploua" cu nimic...dar ningeee !
- mad_horax
- Former Ambassador

Va rog! Putina decenta!
Daca vreti sa vorbiti despre zacusca, va rog sa o faceti la "Focul de tabara".
Aici vorbim despre MOCuirea zacustii.
Daca vreti sa vorbiti despre zacusca, va rog sa o faceti la "Focul de tabara".
Aici vorbim despre MOCuirea zacustii.
Chiar asa....putem face din piese lego o mare cratita cu zacusca" leguita" !!!...da' cu "zeama " cum facem ?!
- lapsanszkitamas
- gură spartă

La photoshop sunt si eu un "bunic". Folosesc Zoner Photo Studio pentru ca l-am prins la reducere -100%, dar nici acolo nu ma pricep la editat...
- Bricky
- Former Ambassador

- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Genial!
Luminile de scena sunt de mare efect. Imi place cum se basculeaza pentru a le aprinde. Simplu si eficient.
Ai ascuns cumva si un sound brick sub pian?

Luminile de scena sunt de mare efect. Imi place cum se basculeaza pentru a le aprinde. Simplu si eficient.
Ai ascuns cumva si un sound brick sub pian?