Welcome
Welcome
Salutari din Banat!!
Sunt din Timisoara si a inceput sa-mi placa Lego si sa mi se para fascinant tot ce se poate construi cu piese Lego cand l-am cunoscut pe prietenul meu (pasionat din copilarie de Lego si membru activ in acest forum)!
Trebuie sa recunosc ca in partea de constructie sunt inca stangace...dar la demontat sunt un as! :))
In masura in care timpul imi va permite, cu mult drag as vrea sa ma implic in diferite evenimente organizate aici.
Zi frumoasa tuturor!
Sunt din Timisoara si a inceput sa-mi placa Lego si sa mi se para fascinant tot ce se poate construi cu piese Lego cand l-am cunoscut pe prietenul meu (pasionat din copilarie de Lego si membru activ in acest forum)!
Trebuie sa recunosc ca in partea de constructie sunt inca stangace...dar la demontat sunt un as! :))
In masura in care timpul imi va permite, cu mult drag as vrea sa ma implic in diferite evenimente organizate aici.
Zi frumoasa tuturor!
- Bricky
- Former Ambassador

- Judet: Bucuresti
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/brickys_world/
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Re: Welcome
Bine ai venit!
Uite ca incet-incet se ingroasa randurile membrilor rolug in tara, numai eu aici la Constanta sunt singur...
Uite ca incet-incet se ingroasa randurile membrilor rolug in tara, numai eu aici la Constanta sunt singur...
- thedutch21
- gură spartă

Simteam eu ca-mi lipsesc ceva piese... Cineva s-a apucat de MOCuitBricky scrie:Cumva prietenul este Dutch?
- braker23
- gură spartă

- Judet: Cluj
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/braker23/
Bine ai venit in comunitatea noastra, sper sa intri serios pe Technic, cu Stefan alaturi nu poti da gres 
- thedutch21
- gură spartă

No way! Nu o las la jucarioarele mele!braker23 scrie:Bine ai venit in comunitatea noastra, sper sa intri serios pe Technic, cu Stefan alaturi nu poti da gres
Are seturile ei Creator si City.
- talex
- gură spartă

Hehe, bine ai venit! 
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal
- Bricky
- Former Ambassador

- Judet: Bucuresti
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/brickys_world/
Gata, m-am prins cine se "ascunde" in spatele utilizatoruluiatu88 scrie:In masura in care timpul imi va permite, cu mult drag as vrea sa ma implic in diferite evenimente organizate aici
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Bun venit! Sa intelegem ca la urmatorul TT thedutch va avea copilot? 
Pe tehnic nicio sansabraker23 scrie:Bine ai venit in comunitatea noastra, sper sa intri serios pe Technic, cu Stefan alaturi nu poti da gres
Prefer sa mai stau la partea de cronometrat, pregatit traseu etc....inca vreo 4-5 editiimacar!!lapsanszkitamas scrie:Bun venit! Sa intelegem ca la urmatorul TT thedutch va avea copilot?
Eram sigura ca Bricky va fi prima care ma depisteaza!Bricky scrie:Gata, m-am prins cine se "ascunde" in spatele utilizatoruluiatu88 scrie:In masura in care timpul imi va permite, cu mult drag as vrea sa ma implic in diferite evenimente organizate aiciTu deja te-ai implicat in evenimentele Rolug. La Bucuresti chiar ti-am simtit lipsa, a trebuit sa gasim inlocuitor pentru postul tau
Astept cu drag urmatorul eveniment organizat! Pupici
Multu!talex scrie:Hehe, bine ai venit!
Mai da sfoara in tara si aduna lume!!cu siguranta sunt pasionati si in CT!! sau..mutati-va in Banat!iuliand scrie:Bine ai venit!
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Daca tot e vorba de mutat atunci sa se mute aici in Mures, ca si eu ma simt singurel roflol roflol roflol
Si uite cum iar ne-am batut joc de un topic serios
Si uite cum iar ne-am batut joc de un topic serios