in caz ca vreti mai multe poze cu anumite modele puse de mine pe forum, imi puteti spune, pentru ca am foarte multe poze la fiecare dar trebuie sa ne limitam numai la 3.
sper sa va placa aceste biciclete.

Scuze ca sunt off topic, dar..clara scrie:Pai poti sa-i zici la ikarius sau adrian daca te lasa sa pui mai multe poeze Sau poti pune likcuri.
Bicicletele sunt faine.Cred ca sunt BMX nu?

.... are dreptate chiar daca e off topic ... cu spam nu rezolvi nimic .... + este foarte enervant cand intru pe site si vad 100 de posturi la fiecare topic si pe toate trebe sa le deschid ....dinutzu scrie:Scuze ca sunt off topic, dar..clara scrie:Pai poti sa-i zici la ikarius sau adrian daca te lasa sa pui mai multe poeze Sau poti pune likcuri.
Bicicletele sunt faine.Cred ca sunt BMX nu?
Am sa-ti fac 3 observatii !
1. Se spune IKARUS nu IKARIUS !!
2. Se spune LINKURI nu LIKURI
3. Te rog si eu un lucru, stiu ca esti dornica sa faci cat mai multe posturi, dar in general spui multe lucruri inutile, cum ar fi :
,,Am inteles" sau ,, E criza si de aceea oamenii nu cumpara" sau la diferite creatii spui doar foarte frumos, nu justifici, pentru mine chestiile astea sunt destul de enervante si sa stii ca nu castigi nimic daca ai mii de posturi