Inca un "boboc" pe forum
Inca un "boboc" pe forum
Salut!
IT-ist de 34 de ani din Timisoara.
La mine dementa cu Lego a inceput prin '90 sau '91 cand am primit un Lego Technic cu motor (8054) din Germania. Nu a trecut paste, craciun sau zi de nastere la care sa nu cer cate un Lego de la parinti, bunici sau de la cine ma mai intreba ce mi-as dori. Stiam cataloagele anuale pe dinafara si, cand a aparut, seria Model Team a fost preferata mea. Ultimul set pe care mi l-am cumparat mie a fost 8461, masina de F1 Williams BMW. Inca am absolut toate Lego-urile pe care le-am primit in copilarie.
Din 2003 am luat o pauza destul de lunga de la construit. Acum au aparut copiii si abia astept sa fie suficient de mari ca sa le pot da colectia mea pe mana, sa o sorteze, sa vada ce piese lipsesc si sa o "restauram".
IT-ist de 34 de ani din Timisoara.
La mine dementa cu Lego a inceput prin '90 sau '91 cand am primit un Lego Technic cu motor (8054) din Germania. Nu a trecut paste, craciun sau zi de nastere la care sa nu cer cate un Lego de la parinti, bunici sau de la cine ma mai intreba ce mi-as dori. Stiam cataloagele anuale pe dinafara si, cand a aparut, seria Model Team a fost preferata mea. Ultimul set pe care mi l-am cumparat mie a fost 8461, masina de F1 Williams BMW. Inca am absolut toate Lego-urile pe care le-am primit in copilarie.
Din 2003 am luat o pauza destul de lunga de la construit. Acum au aparut copiii si abia astept sa fie suficient de mari ca sa le pot da colectia mea pe mana, sa o sorteze, sa vada ce piese lipsesc si sa o "restauram".
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Re: Inca un "boboc" pe forum
Bine ai venit!
Noroc cu copii astia ca ne readuc pe calea cea dreapta...
Noroc cu copii astia ca ne readuc pe calea cea dreapta...
- braker23
- gură spartă

- Judet: Cluj
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/braker23/
Ce ma bucur ca mai apar pasionati de Technic, sper sa-ti placa ce vezi pe la noi pe forum. Spor la comstruit!
Bine ai venit.Cu cati suntem mai multi e mai bine.Ma bucur ca ai gasit acest site.
Best life with Lego!!!Don't try to change this lifestyle!!! 
- thedutch21
- gură spartă

Bine ai venit! Se pare ca numarul "technicienilor" din zona vestica e in crestere! 
Cheers!
- george.andrei
- gură spartă

frumoasa combinatia dintre Technic si Model Team, spor la restaurat si mocuit, abia astept poze cu seturile Model Team