salut
salut
hai salut ...
Sunt Gabriel Niculae din Bucuresti , 47 de ani , controlor de trafic aerian , si foarte interesat
de nou descoperita mea pasiune ... LEGO . Motiele principale pentru care m-am inscris si eu pe forum sunt :
1. achizitionarea de jucarii LEGO ( piese , seturi , etc ) la un pret mai rezonabil
2. invatarea constructiei corecte a jucariilor LEGO
3. invatarea utilizarii software-ului de editare LDD , in vederea designului unor eventuale MOC-uri .
Va multumesc .
Sunt Gabriel Niculae din Bucuresti , 47 de ani , controlor de trafic aerian , si foarte interesat
de nou descoperita mea pasiune ... LEGO . Motiele principale pentru care m-am inscris si eu pe forum sunt :
1. achizitionarea de jucarii LEGO ( piese , seturi , etc ) la un pret mai rezonabil
2. invatarea constructiei corecte a jucariilor LEGO
3. invatarea utilizarii software-ului de editare LDD , in vederea designului unor eventuale MOC-uri .
Va multumesc .
- talex
- gură spartă

Re: salut
Salutare, bine ai venit, sper sa gasesti usor raspunsuri si rezolvari la toate cele 3 puncte. 
Care sunt temele tale preferate?
Care sunt temele tale preferate?
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
katran 47, cleared to land, runway ROLUG, wind 270 degrees ten knotkatran scrie: controlor de trafic aerian
Daca ati sti cat de mult iubesc avioanele... Anyway, bun venit, aveti permisiunea de a ateriza in comunitatea noastra. Asteptam cun nerabdare sa colaboram!
PS: LRBS sau LROP?
Ultima oară modificat Sâm, 18 Aprilie '15, ora 15:37 de către lapsanszkitamas, modificat 1 dată în total.
sunt controlor de ruta ( ACC ) , nu la tower ( TWR ) sau aproach ( APP ) ... eu ma ocup de toate avioanele care survoleaza tara
noastra ( vreo 2000 pe zi ) , nu numai cele care aterizeaza / decoleaza ( 200-250 , in zilele bune ... ) .
noastra ( vreo 2000 pe zi ) , nu numai cele care aterizeaza / decoleaza ( 200-250 , in zilele bune ... ) .
- lapsanszkitamas
- gură spartă

Uau, aia da. Mai urmaresc si eu cateodata traficul aerian din zona, este impresionant ce zboara pe aici. A380uri, 340uri, 747 si inca cate alte frumuseti. Acum sunt in procesul de a primi un receptor si GPS pentru a monitoriza si reporta traficul pentru Flightradar24 
-
ovidiusoft
- guraliv

Desi e facut de Lego Group, LDD nu e chiar cea mai reusita platforma de genul asta. Eu folosesc BrickSmith pe Mac, si gasesti si pentru alte sisteme de operare software mai bun decat LDD.katran scrie:hai salut ...
- lapsanszkitamas
- gură spartă