Buna seara.
Numele meu e Calin, sunt din Timisoara, tata de doi baieti dintre care unul mare pasionat de Lego, iar despre al doilea inca nu ma pot pronunta.
Calin
Hi, my name is Calin and I'm a ... :)
Re: Hi, my name is Calin and I'm a ... :)
Bine ai venit!
- Nick-Name
- gură spartă

Bun venit printre noi 
- ikarus
- gură spartă

- Judet: Bucuresti
Bine ai venit Calin! Ce-mi place sa mai vad banateni. mai ales Timisoreni, peaci!
Ai cumva ceva poze cu creatiile voastre?
Ai cumva ceva poze cu creatiile voastre?
Pagina de Facebook a rolug
Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)
sugestii / plângeri, la mine!
consiliere matrimonială, la Adrian.
Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)
sugestii / plângeri, la mine!
consiliere matrimonială, la Adrian.
Hello.
S-ar putea sa am ceva poze, dar sunt prea personale ca sa le pun aici. Azi-dimineata de exemplu juniorul meu se distra cu un Wall-E custom, facut impreuna cu maica-sa, plus doua turbine eoliene facute din bucati de 7747 + ceva pale de la un elicopter 7738, Coast Guard Rescue. Si-am si facut un filmulet ieri cu el explicand cum functioneaza turbinele (sau ventilatoarele, ca parca au dublu rol), tot pentru uz personal.
M-am gandit la un moment dat sa le fotografiez, insa cu gandul am ramas
.
S-ar putea sa am ceva poze, dar sunt prea personale ca sa le pun aici. Azi-dimineata de exemplu juniorul meu se distra cu un Wall-E custom, facut impreuna cu maica-sa, plus doua turbine eoliene facute din bucati de 7747 + ceva pale de la un elicopter 7738, Coast Guard Rescue. Si-am si facut un filmulet ieri cu el explicand cum functioneaza turbinele (sau ventilatoarele, ca parca au dublu rol), tot pentru uz personal.
M-am gandit la un moment dat sa le fotografiez, insa cu gandul am ramas