-
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Re: La sală
LOOL! Hai ca-i belea! 
-
ovidiusoft
- guraliv

@Timotei, cand baietii mai exerseaza si trec la greutati mai mari, poti sa-i dotezi cu diverse elemente rotunde mai mari (jante/roti, scripeti...). Si ca sa fiu un pic carcotas, bara de haltera dintr-un ax tehnic de 3-4-5 ar arata mult mai frumos 
Fara suparare sau sa par ironic ,dar tu la sala tragi de fiare in costum cu cravata? 
- Cloud
- gură spartă

poate nu are omul figurine imbracate pentru sala 
-
Timotei
- gură spartă

- Judet: Iasi
......
Ultima oară modificat Mar, 24 Iunie '14, ora 17:32 de către Timotei, modificat 1 dată în total.
- Felix Mezei
- gură spartă

- Judet: Maramures
Foarte fain ! Mai astept si altele de la tine ca sunt si amuzante pe langa ca sunt Lego.
Am vazut acum cativa ani niste videoclipuri dupa Michael Jackson cu figurine pe YouTube si mi-au placut enorm . Ma bucur ca e creativitate si aici si te apreciez pt asta . Spor!
P.S. : In Baia Mare e la magazinul de jucarii care vinde Lego, o fata care poate pipai plicurile astfel incat sa mergi la sigur cu ce-ti doresti (te costa doar 9.90 RON minifigurina) . Au seria 11 si 12. Eu nu ma pricep la minifigurine , dar zi daca te pot ajuta cu ceva .
Am vazut acum cativa ani niste videoclipuri dupa Michael Jackson cu figurine pe YouTube si mi-au placut enorm . Ma bucur ca e creativitate si aici si te apreciez pt asta . Spor!
P.S. : In Baia Mare e la magazinul de jucarii care vinde Lego, o fata care poate pipai plicurile astfel incat sa mergi la sigur cu ce-ti doresti (te costa doar 9.90 RON minifigurina) . Au seria 11 si 12. Eu nu ma pricep la minifigurine , dar zi daca te pot ajuta cu ceva .