Primul set lego pe care am pus mana a fost 5899. L-a primit fimiu cadou acum cativa ani si l-am ajutat sa-l construiasca.
Dar microbul l-am luat mult mai recent. Acum 3 luni am cumparat cateva pahare cu piese de la Auchan... si a inceput nebunia. Acum construiesc cu fimiu cate un set in fiecare weekend. Si in afara de asta m-am imbolnavit si de technic... off, boala grea
Deci ii cumperi in fiecare weekend cate un set? Bravos... la mine e o mare diferenta: ma finatez singur si partial/ foarte putin vine de la parinti, de aceea am atatea seturi mici...
Pentru weekend cumpar seturi mici (intre 30 si 70 lei) pe care le cumpar de cele mai multe ori la reduceri sau macar la preturi bune. Cand le gasesc convenabil le cumpar si le stochez. In weekend aleg cate unul si-l construieste el sub supravegherea mea (are 6 ani si uneori mai are nevoie de ajutor). Daca faci o socoteala 4 seturi mici pe luna nu e chiar asa un rasfat. Costisitoare in schimb sunt seturile technic la care tanjesc eu...
@thadutch, ai tu ceva cu Craciunurile
@AlexDesign, din cate stiu, cei noi nu apartin inca grupurilor deoarece trebuie ca un moderator sa se ocupe de asta
Razvy_cluj_ro scrie:@AlexDesign, din cate stiu, cei noi nu apartin inca grupurilor deoarece trebuie ca un moderator sa se ocupe de asta
Dar trebuie mai intai sa aplici pentru grup, apoi moderatorul aproba aplicatia.
Ca sa aplici trebuie sa-ti pierzi putin timpul prin setarile contului, lucru pe care probabil multi membri noi nu il fac.
Daca tot a deviat thread-ul, am si eu o intrebare: Care e beneficiul ca apartii de un grup sau altul? Sectiunile de TFOL si AFOL nu sunt active deloc, iar procedura de aderare n-a fost deloc intuitiva, am reusit sa o fac fiindca eram curios daca se poate.
Cine se pricepe?
intr-o lume ideala aceste grupuri sunt cat se poate de folositoare... din pacate administratorii nu se mai intereseaza de acest aspect de muuult timp. forumurile erau active la un moment dat, insa majoritatea celor care pe vremuri eram TFOLi acum suntem AFOLi sau am epuizat toate subiefctele exclusiv TFOL