Howdy!

Scrie răspuns
iuliand
gură spartă
gură spartă
Judet: Constanta

Howdy!

Mesaj de iuliand » Mie, 05 Martie '14, ora 00:36

Buna, Sunt Iulian si am devenit dependent de lego cam de 3 luni... :)

Am plecat de la zero, adica singurele mele tangente anterioare cu lego au fost vreo 3 seturi micute pe care le-a primit copilul cadou.
In decembrie am cumparat niste seturi pentru fimiu. Am prins gustul, si am inceput sa studiez ce as mai putea creea cu piesele lego. Asa am ajuns sa aflu ca se pot face vehicule cu senile si de acolo am ajuns la technic.

De atunci incerc constant sa-mi extind colectia cu seturi din seriile Technic (pt mine), Creator, City si Chima (pt copil).

Recent am descoperit rolug.ro si sunt foarte bucuros ca am unde sa imi impartasesc pasiunea recent dobandita fara sa fiu judecat ca ma joc cu... jucarii :D

AlexDesign
gură spartă
gură spartă

Re: Howdy!

Mesaj de AlexDesign » Mie, 05 Martie '14, ora 01:04

Intradevar nu noi te vom judeca, ci oamenii fara o ocupatie mei buna decat comentatul hobby-urilor oameenilor pasionati de cine stie ce.
Bine ai venit. Looks like another Technic guy. Hmmm... they are getting too many. Why dont people like the classic lego stuff?

adn2377
gură spartă
gură spartă

Mesaj de adn2377 » Mie, 05 Martie '14, ora 01:10

Bine ai venit, Iulian!

Noi, cei mari care ne jucam cu Lego sa stii ca suntem mai multi decat crede multa lume... :)

thedutch21
gură spartă
gură spartă

Mesaj de thedutch21 » Mie, 05 Martie '14, ora 12:18

Ma bucur ca avem inca un TECHNICian (:p) printre noi.

Legat de partea cu judecatul celor care "se joaca" cu Lego... asta se intampla numai la noi, in tara tuturor "desteptilor" buni la critica.
Vezi(pe youtube) un concurs de Trial Truck de prin Polonia, Franta, Germania, Ungaria... o sa observi multe persoane de peste 30 ani care participa la ele.

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Mie, 05 Martie '14, ora 13:05

dupa cum spoun si colegii, numai in romaniaca noastra, patria hotilor si a desteptilor, sunt judecati cei cu hobbyuri. ce? ai un hobby? esti prost. de ce nu te duci in cluburi sa te imbeti si sa te droghezi?

pe de alta parte, bine ai venit printre noi :D ne bucuram cand oamenii ne gasesc si se alatura comunitatii. asteptam sa vedem activitate (MOCuri, pareri, informatii, intrebari etc)

spor la MOCuit
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

braker23
gură spartă
gură spartă
Judet: Cluj
Flickr: https://www.flickr.com/photos/braker23/

Mesaj de braker23 » Mie, 05 Martie '14, ora 14:38

Din pacate, LEGO nu e privit cu ochi buni de multi romani, iar faptul ca te joci cu LEGO li se pare o prostie, chiar daca ei nu au avut/incercat niciodata LEGO. Asta e tara in care traim, asa ca suntem nevoiti sa ne adaptam, intr-un fel sau altul. Dar, pe de alta parte, ma bucura mult faptul ca exista comunitatea asta grozava, unde ne putem exprima si sustine acest hobby unic. LEGO 4 EVER ;)

adn2377
gură spartă
gură spartă

Mesaj de adn2377 » Mie, 05 Martie '14, ora 22:25

braker23 scrie:Asta e tara in care traim, asa ca suntem nevoiti sa ne adaptam, intr-un fel sau altul.
Eu cred ca tara e si cum o facem sa fie. Depinde si de noi sa fie altfel.

AlexDesign
gură spartă
gură spartă

Mesaj de AlexDesign » Mie, 05 Martie '14, ora 22:41

adn2377 scrie:
braker23 scrie:Asta e tara in care traim, asa ca suntem nevoiti sa ne adaptam, intr-un fel sau altul.
Eu cred ca tara e si cum o facem sa fie. Depinde si de noi sa fie altfel.
Romanii au initiativa dar sunt lenesi; adevarat roflol roflol

iuliand
gură spartă
gură spartă
Judet: Constanta

Mesaj de iuliand » Mie, 05 Martie '14, ora 23:31

Va multumesc pentru primirea calduroasa!
Deocamdata sunt in faza in care strang material de MOC-uiala. Momentan sunt "in piata" pentru seturi technic cu piese cat mai variate.
Daca sunteti curiosi, aici puteti vedea ce am strans pana acum (inclusiv seturile duplo pt ala micu'). Am in plan sa adaug si niste seturi mari cat mai curand. Daca gasesc buget, poate si un EV3... asa, gata! back to earth! :D

razvan98bobi
gură spartă
gură spartă

Mesaj de razvan98bobi » Joi, 06 Martie '14, ora 01:26

Bine ai venit!