Oferta curenta LEGO in Romania

Scrie răspuns
Cata
comunicativ
comunicativ

Oferta curenta LEGO in Romania

Mesaj de Cata » Joi, 21 Noiembrie '13, ora 09:50

Salutare pasionati Lego.
Am vrut sa creez acest subiect astfel incat sa urmarim de fiecare data accesand acest topic atunci cand dorim sa afla daca in momentul verificarii sunt oferte bune pentru Lego pe piata.
In acest fel evitam sa facem de fiecare data o gramadata de topicuri cu reduceri/oferte care ulterior se pierd.
Un alt avantaj este ca putem verifica peste un an, doi..etc cam cum si cand au fost ofertele introduse in anii anteriori astfel incat sa ne pregatim din timp sa achizitionam Lego la pret rezonabil.

In momentul de fata sariti la Metro pentru ca sunt reduceri de 40%..la fel ca in anii trecuti, intre 19 si 25 nov. NU stiu de ce..dar pe site-ul lor nu se promoveaza promotia la jucarii. Am auzit de oferta la radio.
La Metro este lego: Creator, Tehnic, City, Chima, Start Wars...Seturi mici si medii.

La fel de bine cei care au informatii pot sa posteze ofertele de Black Friday.

arathemis
gură spartă
gură spartă

Re: Oferta curenta LEGO in Romania

Mesaj de arathemis » Sâm, 23 Noiembrie '13, ora 10:54

La metro sunt reduceri de 40 % la jucarii.
Dar oferta nu se aplica la articole din alte promotii. Si la lego e o promotie deja de 20 %.

Deci pt lego e doar 20 % reducerea din pacate, cel putin in cluj. Am fost ieri. Plus ca au doar cateva seturi in stoc.

Cata
comunicativ
comunicativ

Mesaj de Cata » Dum, 24 Noiembrie '13, ora 01:10

La Metro Timisoara erau si Lego cu 40%reducere si erau destule seturi miercuri. Azi am vazut ceva reduceri(6-7 seturi doar)la anumite seturi la Real. De exemplu Creator Casuta din copac 94ron sau acel trenulet Duplo cu 64 ron.

Cata
comunicativ
comunicativ

Mesaj de Cata » Mie, 08 Ianuarie '14, ora 14:31

Pentru cei pasionati de Lego tehnic am vazut ca MKII ar fi redus la 800 ron la Clevertoys.
Daca se aplica reducerea de 10%(nu stiu sigur) ptr membru rolug ar ajunge la 720ron ..ceea ce e ok.
Eu am luat MKII de la elefant.ro cu 750 pret final dupa reduceri..se aplica si acea reduce 90 ron la abonare newsletter.

vitreolum
gură spartă
gură spartă
Judet: Bihor
Flickr: https://www.flickr.com/photos/97901768@N07/

Mesaj de vitreolum » Mie, 08 Ianuarie '14, ora 14:41

Nu se mai aplica 10%

Cata
comunicativ
comunicativ

Mesaj de Cata » Mie, 08 Ianuarie '14, ora 14:49

Nu se mai aplica ptr ca nu mai e oferta ptr rolug sau nu se cumuleaza cu alte reduceri?

Ok, atunci inseamna ca am apucat sa iau MKII cu 750ron de altundeva si e ok:D.

Oricum..nu stiu daca mi se pare mie..dar nu prea au fost reduceri ca in alti ani pe situri-le online(excludem Metro..care are seturi mai mici).
Am vazut la TV ca Lego ar fi avut vanzari in 2013 in Ro in valoare de 27 mil ron. Poate fiind cerera mai mare de asta nici nu au fost cine stie ce reduceri...
In general cand aveam ocazia eu cumparam din Germania seturile reduse(ex 8258 cu 130 euro, Unimog cu 140 euro..etc). Pe amazon in general sunt preturi foarte bune..mai ales la tehnic.

Starlight
guraliv
guraliv

Mesaj de Starlight » Mie, 08 Ianuarie '14, ora 15:10

Cata scrie:Nu se mai aplica ptr ca nu mai e oferta ptr rolug sau nu se cumuleaza cu alte reduceri?

Ok, atunci inseamna ca am apucat sa iau MKII cu 750ron de altundeva si e ok:D.

Oricum..nu stiu daca mi se pare mie..dar nu prea au fost reduceri ca in alti ani pe situri-le online(excludem Metro..care are seturi mai mici).
Am vazut la TV ca Lego ar fi avut vanzari in 2013 in Ro in valoare de 27 mil ron. Poate fiind cerera mai mare de asta nici nu au fost cine stie ce reduceri...
In general cand aveam ocazia eu cumparam din Germania seturile reduse(ex 8258 cu 130 euro, Unimog cu 140 euro..etc). Pe amazon in general sunt preturi foarte bune..mai ales la tehnic.
La Clevertoys nu se mai aplica reducerea de 10% pentru ca nu se cumuleaza cu alte reduceri deja existente... din pacate. Pe Amazon nu stiu unde gasiti voi preturi bune, pentru ca cu tot cu transport cam tot la pretul din Romania ajungi. Asta daca nu gasesti mai multe produse reduse de care ai nevoie si le iei pe toate intr-un singur transport(chiar daca si pretul transportului creste odata cu greutatea coletului).

Cata
comunicativ
comunicativ

Mesaj de Cata » Mie, 08 Ianuarie '14, ora 15:29

Referitor la amazon si transport in RO ai dreptate.
Eu aveam drum in Germania cu lurcul si cumparam chiar si din mall Karstad...sau mai am fosti colegi care lucreaza in Germania si le cumpar cu ajutorul lor. Dar am luat si din RO...ceva mai scump..ptr ca nu aveam rabdare sa astept.