Bine v-am gasit !
Numele meu este Tibor, am 31 de ani si sunt din Cluj.
Pe langa faptul sa sunt si eu fan LEGO si DUPLO(imi plac seturile Technic si mai nou m-am hotarat sa-mi achizitionez cateva seturi cu trenulete RC si 9V, dar momentan ne jucam cu trenulete DUPLO cu baietelul meu de 3 ani), imi petrec timpul administrand situl http://www.clevertoys.ro
Am inteles de la Ikarus ca s-a creat un topic destinat in special magazinelor, aici va voi tine la curent cu promotiile active, cu noutatiile, etc.
Salutare
Tibor
Salutare !
- ikarus
- gură spartă

- Judet: Bucuresti
Re: Salutare !
Bine ai (re)venit!
Cred ca este nevoie de o mica lamurire, pentru cei care il cunosc pe -mansh-. Am vorbit cu Tibor, sa contribuie si el cu ofertele de la clevertoys, dar a vrut sa separe afacerea de pasiune, asa ca i-am sugerat sa creeze un cont special pentru ofertele de la clevertoys.
Astfel, va invit sa-l bateti la cap pe CleverBoy cu intrebari legate de clevertoys, oferte etc. si pe -mansh- daca va construiti cel mai mare layout de trenuri Lego din estul europei
.
Cred ca este nevoie de o mica lamurire, pentru cei care il cunosc pe -mansh-. Am vorbit cu Tibor, sa contribuie si el cu ofertele de la clevertoys, dar a vrut sa separe afacerea de pasiune, asa ca i-am sugerat sa creeze un cont special pentru ofertele de la clevertoys.
Astfel, va invit sa-l bateti la cap pe CleverBoy cu intrebari legate de clevertoys, oferte etc. si pe -mansh- daca va construiti cel mai mare layout de trenuri Lego din estul europei
Pagina de Facebook a rolug
Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)
sugestii / plângeri, la mine!
consiliere matrimonială, la Adrian.
Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)
sugestii / plângeri, la mine!
consiliere matrimonială, la Adrian.
- dinutu
- gură spartă

Re: Salutare !
Buna Tibor, sunt aproape sigur ca ma stii deoarece am dat atatea comenzi pe clever toys.... Ai o gramada de mesaje de la mine in legatura cu seturile de pe clever.... Te salut! Sucess!
Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu
I just want de best, the best or nothing!
Dinu Busegeanu
I just want de best, the best or nothing!