Ai de gand sa il faci sa se si transforme? un singur lucru as schimba la el si anume i-as scoate binoclurile, mi se pare un pic ca distrage atentia din cauza golurilor pe care le are. Si inca o chestie daca ai putea sa modifici si sa ii pui asa ceva
Din pacate nu prea se poate transforma deoarece intentionez sa il fac cat mai aproape de original si asta implica multe detalii mai "instabile" si o forma care nu permite plierea partilor .Capul nu l-am definitivat inca ,dar nu prea as scoate piesele alea pentru ca imi mai acopera din goluri ( voi incerca sa gasesc un replacement ).Partea de sus din pacate nu o pot modifica prea tare deoarece modul de prindere din interior nu ma lasa sa construiesc o forma rotunda deasupra ... asta e cam cel mai bun compromis pe care l-am gasit ( zilele astea voi face o comanda de piese si voi mai experimenta )
Pe poza asta,pe cap sunt doua chestii cubice grii asupra ochilor si la modelul tau nu sunt prezente.La imaginea folosita nu apareau sau nu poti sa faci partile alea pentru ca nu exista piesele potrivite ?
Nu prea as reusi sa le fac decat nu niste maini de minifig ,dar necesita niste schimbari ( will work on it ),cat despre piesa din fata incerc sa gasesc un 1x1 round dar cu fata de tile
Multumesc mult pentru aprecieri si sugestii
Promit sa fac mai bine la urmatorul update