Bumblebee WIP

Scrie răspuns
legowako
guraliv
guraliv

Bumblebee WIP

Mesaj de legowako » Mie, 03 Iulie '13, ora 23:22

Salutare salutare
Va prezint un WIP de-al meu inspirat de WIP-ul cu acelas nume a lui Marius
Inca in lucru ( planuiesc sa il fac complet ) cu unele parti ce trebuie schimbate ...

[flickr]9201049329[/flickr]

[flickr]9201050407[/flickr]

Sper sa va placa si astept pareri sugestii si reclamatii :D

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Re: Bumblebee WIP

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Mie, 03 Iulie '13, ora 23:40

Arata super pana acum si e bine ca ai piesele necesare sa il termini la scara asta. Ai de gand sa il faci sa se si transforme? Capul este fain; un singur lucru as schimba la el si anume i-as scoate binoclurile, mi se pare un pic ca distrage atentia din cauza golurilor pe care le are. Si inca o chestie daca ai putea sa modifici si sa ii pui asa ceva Imagine
(pe mijlocul fruntii) ar fi mai fidel cu originalul. In rest e mega tare!!
Ultima oară modificat Mie, 03 Iulie '13, ora 23:54 de către Mihai Marius Mihu, modificat de 2 ori în total.

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de N33 » Mie, 03 Iulie '13, ora 23:44

Am eu o reclamatie :D
http://fc07.deviantart.net/fs18/f/2007/ ... Kraine.jpg
Pe poza asta,pe cap sunt doua chestii cubice grii asupra ochilor si la modelul tau nu sunt prezente.La imaginea folosita nu apareau sau nu poti sa faci partile alea pentru ca nu exista piesele potrivite ?
Chestia aia de la gura,in modelul tau este un 1x1 round plate sa fie ceva de gen:
http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=58176

In rest este o creatie faina,sper ca ai timp sa o continui.

legowako
guraliv
guraliv

Mesaj de legowako » Joi, 04 Iulie '13, ora 09:57

Ai de gand sa il faci sa se si transforme? un singur lucru as schimba la el si anume i-as scoate binoclurile, mi se pare un pic ca distrage atentia din cauza golurilor pe care le are. Si inca o chestie daca ai putea sa modifici si sa ii pui asa ceva
Din pacate nu prea se poate transforma deoarece intentionez sa il fac cat mai aproape de original si asta implica multe detalii mai "instabile" si o forma care nu permite plierea partilor .Capul nu l-am definitivat inca ,dar nu prea as scoate piesele alea pentru ca imi mai acopera din goluri ( voi incerca sa gasesc un replacement ).Partea de sus din pacate nu o pot modifica prea tare deoarece modul de prindere din interior nu ma lasa sa construiesc o forma rotunda deasupra ... asta e cam cel mai bun compromis pe care l-am gasit ( zilele astea voi face o comanda de piese si voi mai experimenta )

Pe poza asta,pe cap sunt doua chestii cubice grii asupra ochilor si la modelul tau nu sunt prezente.La imaginea folosita nu apareau sau nu poti sa faci partile alea pentru ca nu exista piesele potrivite ?
Nu prea as reusi sa le fac decat nu niste maini de minifig ,dar necesita niste schimbari ( will work on it ),cat despre piesa din fata incerc sa gasesc un 1x1 round dar cu fata de tile

Multumesc mult pentru aprecieri si sugestii :D
Promit sa fac mai bine la urmatorul update :)