Dar are si parti bune
Sa continu cu facutul videourilor de astfel ?
Linkul cu video'ul il gasiti aici in stanga.Nu stanga aia stanga aialalta aici : http://www.youtube.com/watch?v=p2PzBVRY1z8

Stiu stiu, am nevoie de el... si mai am nevoie de ceva mare pentru fundal bun .lapsanszkitamas scrie:Daca vrei sa continui cu filmulete deaatea cumparati un stativ. Ii cca 90 ron dar il poti folosi si in alte domenii de exemplu sa faci poze cu familia, fotografii profesioniste, filme etc

Am folosit si pana acum un bec dar ma gandeam la ceva hartie sau ceva neagra sau albastra mare ...acum trebuie sa imi cumpar un trepied pentru punctualitate o sa mai fac acum in weekend un videorazvan98bobi scrie:La fundal poti folosi niste foi albe sau colorate sau chiar pictate,daca te pricepi.Si ia o lampa de aia de birou cu 45 lei sau 2 daca ai de unde
si focalizeaza lumina astafel incat sa bata inspre punctul de lucru,dar ele 2 sa se intersecteze(razele de lumina).Si ar fi ok daca ai avea bec de ala ecologic,dar e cam 10 lei unu...poate prinzi vreo reducere/oferta ceva si ia-ti sa ai acolo.

Multumesc , mia luat doar 4 ore sa o filmez si sa o editezN33 scrie:Nah asta chiar a fost faina