Custom figure
Custom figure
Rezultatul final.Ce a fost modficat fata de original- adaugat sabie,cutit de la minifigurina Tarzan(seria 7), am fabricat o lance si o ramura si la final modificat casca siadaugat un alt cap
De ce am facut asta? pt ca....
Cum am ajuns la rez finalmai jos descrierea (intre paranteze ce am mai folosit pe langa piese)
Pas1 casca (cuter+lacuri colorate)
Pas2 armura + suport armesi armura(plastic + foarfece/cuter+lacuri) Detalii si face-up
Cum am ajuns la rez finalmai jos descrierea (intre paranteze ce am mai folosit pe langa piese)
Pas1 casca (cuter+lacuri colorate)
Pas2 armura + suport armesi armura(plastic + foarfece/cuter+lacuri) Detalii si face-up
- tonicodrea
- gură spartă

Re: Custom figure
WOW
Excelenta minifigurina,dar la lance am o intrebare,de unde ai batul ala lung alb?
- Cloud
- gură spartă

De la o acadea 
-
gallgeorge
- gură spartă

Cred ca e o mina de pix 
de la o acadea
.E oribila ca si gust dar am descoperit ca se potriveste perfect in mana minifigurinelor fara a le largi asa ca am cumparat vro 10 si am spart acadelele si am pastrat doar betele.
- Cloud
- gură spartă

stiam eu... roflol
nah ...daca la lance te distrezi asa, daca afli ca armura e facuta din plastic dintr-o cutie vei pica jos de pe scaun de ras ? 
- Cloud
- gură spartă

eu zic sa pui la vanzare betisoare din editia limitata , vad ca ai deja un client
: Tonicodrea
spune mi te rog ce inseamna lacuri colorate de unde se pot achizitiona,si cu ce ai reusit sa pictezi armura
Creatia este super si mie imi place sa modific .
Bafta!!!
Creatia este super si mie imi place sa modific .
Bafta!!!
@Tuning , ai msg privat