DevBRICK FILMS
-
devoratorul
- gură spartă

DevBRICK FILMS
Salut fanilor lego!
Eu sunt unul dintre voi care adora lego, dar mai ales lego STARWARS.
Tot eu mai pierd vremea si storc stresul facand mici animatii cu lego (stop motion)
Am un premiu castigat pe youtube (locul 2)
Imi mai place colectia Castle.
Aici se afla Channel-ul meu pe youtube dedicat lego.
click
Aici se afla linkul cu prezentarea castigatorilor concursului despre care vorbeam:
click
Stima!
Eu sunt unul dintre voi care adora lego, dar mai ales lego STARWARS.
Tot eu mai pierd vremea si storc stresul facand mici animatii cu lego (stop motion)
Am un premiu castigat pe youtube (locul 2)
Imi mai place colectia Castle.
Aici se afla Channel-ul meu pe youtube dedicat lego.
click
Aici se afla linkul cu prezentarea castigatorilor concursului despre care vorbeam:
click
Stima!
- mad_horax
- Former Ambassador

Re: DevBRICK FILMS
Felicitari pentru realizare. Filmul tau a fost mult mai bun decat cel de pe locul 1. Stiu ca la un astfel de film e munca multa si ia si timp enorm sa fotografiezi cadru cu cadru si apoi sa le photoshopezi si sa mai faci si montajul...
Tot respectul pentru munca si pasiunea ta!
Tot respectul pentru munca si pasiunea ta!
-
devoratorul
- gură spartă

multumesc 
sa povestesc cum a inceput totul:
la varsta de 8-9 ani primeam primul set lego. Unul mic si umil din vechea serie atlantis (era vb de un scafandru cu un submersibil ce avea 2 sulite mici cromate.
ee..si acela a fost si ultimul meu lego pt o lunga prioada de timp...ani de zile....ca sa zic asa....un deceniu
Acum 4 ani cumparam primul tank cobi din pasiunea mea ramasa din copilarie pt jucariile tip lego pe care nu le-am avut
DD
Apoi am fost atras acum 2 ani de LEGO Star Wars .....si am dat comanda pe un site(sa le fie rusine) pt 2 nave de desant imperiale(cele cu 3stormtrooper+shadow trooper) si 2 x droid battle pack....comanda insa nu a mai fost livrata nici pana in ziua de azi..fiind in asteptare pe respectivul site timp de 2 ani.
Acum 1 an am cumparat niste chinezarii de la cazi....utile pt piese acum
Apoi am decis sa iau calitate (vb reclamei de la DACIA cu holograma: eu stiu ce vrea clientul! Vrea calitate!..deaia au plecat toti la dealerul ala autorizat) si am cumparat din gama CASTLE. Multumit.
Intrand mai adanc in lumea asta lego...am dat peste filmuletele de pe youtube cu CLONE WARS...si mi-am zis ca trebuie si eu sa fac asa ceva....si m-am pus nene pe cumparat lego STARWARS de pe clevertoys, de pe caramidute.ro de pe ocazii.....doar sa scot preturi bune ..sa prind oferte etc:D
In 6 luni am strans:
2x Lego Droid Tank
4x Atacul Clonelor
1x Swamp speeder
2x Rebel battle pack
2x Snow Trooper battle pack
1x Darth Vader figurina
1x Space police
4x placi gri
asta din gama star wars
din gama castle:
5 cavaleri
5 orci
1 dwarf
5 barabari coby
4 pirati
+ alte cateva rebuturi kazy soldati si cosmonauti pe care i-am scos la vanzare.
Pt piese am luat o galeata mare de piese lego + un PORTAVION non-lego pt multe piese gri
Tot ce mai vreau sa gasesc este un comandant cody si 4 storm troopers.
sa povestesc cum a inceput totul:
la varsta de 8-9 ani primeam primul set lego. Unul mic si umil din vechea serie atlantis (era vb de un scafandru cu un submersibil ce avea 2 sulite mici cromate.
ee..si acela a fost si ultimul meu lego pt o lunga prioada de timp...ani de zile....ca sa zic asa....un deceniu
Acum 4 ani cumparam primul tank cobi din pasiunea mea ramasa din copilarie pt jucariile tip lego pe care nu le-am avut
Apoi am fost atras acum 2 ani de LEGO Star Wars .....si am dat comanda pe un site(sa le fie rusine) pt 2 nave de desant imperiale(cele cu 3stormtrooper+shadow trooper) si 2 x droid battle pack....comanda insa nu a mai fost livrata nici pana in ziua de azi..fiind in asteptare pe respectivul site timp de 2 ani.
Acum 1 an am cumparat niste chinezarii de la cazi....utile pt piese acum
Apoi am decis sa iau calitate (vb reclamei de la DACIA cu holograma: eu stiu ce vrea clientul! Vrea calitate!..deaia au plecat toti la dealerul ala autorizat) si am cumparat din gama CASTLE. Multumit.
Intrand mai adanc in lumea asta lego...am dat peste filmuletele de pe youtube cu CLONE WARS...si mi-am zis ca trebuie si eu sa fac asa ceva....si m-am pus nene pe cumparat lego STARWARS de pe clevertoys, de pe caramidute.ro de pe ocazii.....doar sa scot preturi bune ..sa prind oferte etc:D
In 6 luni am strans:
2x Lego Droid Tank
4x Atacul Clonelor
1x Swamp speeder
2x Rebel battle pack
2x Snow Trooper battle pack
1x Darth Vader figurina
1x Space police
4x placi gri
asta din gama star wars
din gama castle:
5 cavaleri
5 orci
1 dwarf
5 barabari coby
4 pirati
+ alte cateva rebuturi kazy soldati si cosmonauti pe care i-am scos la vanzare.
Pt piese am luat o galeata mare de piese lego + un PORTAVION non-lego pt multe piese gri
Tot ce mai vreau sa gasesc este un comandant cody si 4 storm troopers.
- mad_horax
- Former Ambassador

De obicei cand vrem sa ne luam componente sau seturi LEGO ne uitam pe http://www.bricklink.com" onclick="window.open(this.href);return false;. Cand unul dintre noi are nevoie de ceva, da o strigare si ne alaturam mai multi pentru o comanda mai mare. Asa scad preturile de shipping si packaging.
Poti studia diverse magazine din EU pentru a gasi minifigs sau parti din acestea, iar daca te incumeti si mai ai si un cont PayPal poti sa incerci singur o comanda.
Studiaza cu atentie site-ul si magazinele si cu certitudine vei gasi tot ce doresti. Ti-am recomandat magazinele din EU pentru ca nu platesti tva si coletele sosesc repede.
Multa bafta in ceea ce faci, tine-o tot asa pt ca ai potential!
Poti studia diverse magazine din EU pentru a gasi minifigs sau parti din acestea, iar daca te incumeti si mai ai si un cont PayPal poti sa incerci singur o comanda.
Studiaza cu atentie site-ul si magazinele si cu certitudine vei gasi tot ce doresti. Ti-am recomandat magazinele din EU pentru ca nu platesti tva si coletele sosesc repede.
Multa bafta in ceea ce faci, tine-o tot asa pt ca ai potential!
Fooarte tare filmuletul,pana acum nici nu am stiu ca exista asa ceva. Cel mai mult mi-au placut vocile din StarCraft, m-a cuprin nostalgia acelor timpuri cand stateam zile intregi la Big Game Hunters
Bafta !
In priviinta comenzilor de pe bricklink, se pare ca voi avea nevoie de cateva piese pentru 4954 Town House asa ca...
-
devoratorul
- gură spartă

ca sa intelegi la ce nivel se poate ajunge:- mansh - scrie:Fooarte tare filmuletul,pana acum nici nu am stiu ca exista asa ceva. Cel mai mult mi-au placut vocile din StarCraft, m-a cuprin nostalgia acelor timpuri cand stateam zile intregi la Big Game HuntersBafta !
http://www.youtube.com/watch?v=tL1Nz7KlMqU" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=qKHrjKEz ... re=channel" onclick="window.open(this.href);return false;
pacat insa ca multe astfel de filmulete, pe care eu le-am vazut , acum sunt interzise in ro pt drepturile de autor privind unele coloane sonore.
incredibil.... din chestia asta se pot castiga bani ? sau cine are atata vreme si rabdare sa faca astfel de filmulete ?
-
devoratorul
- gură spartă

se fac bani daca faci destul de multe vizualizari si inchei un parteneriat cu youtube si cu unele situri de vanzari lego(dar nu in ro)...insa nu faci multi bani...este un tip pe youtube care are lego star wars o camera intreaga...la propriu...spunea ca o parte din bani pt ele au venit din filmulete....insa o mare parte din banii sai....e vb aici de lego, de o camera buna (nikon, cannon DSLR-uri ce sar de 10-15 mil) + lumini ,softuri etc (efectele cel mai des sunt facute cu Particle Illusion care ajunge la 200-300E).....e doar pt pasionati cu mult timp liber.- mansh - scrie:incredibil.... din chestia asta se pot castiga bani ? sau cine are atata vreme si rabdare sa faca astfel de filmulete ?
- ikarus
- gură spartă

- Judet: Bucuresti
lol, greu se fac bani din asa ceva. Eventual ca si un film "viral" atasat unui alt serviciu/produs.- mansh - scrie:incredibil.... din chestia asta se pot castiga bani ? sau cine are atata vreme si rabdare sa faca astfel de filmulete ?
@devoratorul:
Super tare filmuletzu. Mai ales bucatile de vata pentru fumul de explozii. In absenta unui "Particle Illusions", cauta ceva "stock footage" de explozii. Apoi le poti suprapune imaginilor. Daca dau de ceva, iti trimit, dar n-am nimic la indemana. Totusi, varianta "analogica" imi place muuuuuult mai mult.
Apropos, vroiam sa postez pe blog de ceva timp; o reclama la Bionicle, facuta asemanator (adica tot stop-motion):
Pagina de Facebook a rolug
Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)
sugestii / plângeri, la mine!
consiliere matrimonială, la Adrian.
Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)
sugestii / plângeri, la mine!
consiliere matrimonială, la Adrian.
-
devoratorul
- gură spartă

am mai facut explozii cu photoshop lucrand cu layer 3-4 famuri cu diferite stadii ale exploziei....ies bine....dar mi-a placut ideea cu vata pe care am vazut-o la oanimatie cu pirati.
AICI la minutul 5:55 se afla o explozie frame by frame zic eu reusita.
Daca va uitati la tot filmuletul..sariti peste dialogul de la 1:50-2:30 ca e foarte prost facut ca frame rate si va plictisiti
precizez ca acela era al 2-lea filmulet realizat de mine si nu prea e frame rate bun peste tot ca nu stiam cum sta treaba
AICI la minutul 5:55 se afla o explozie frame by frame zic eu reusita.
Daca va uitati la tot filmuletul..sariti peste dialogul de la 1:50-2:30 ca e foarte prost facut ca frame rate si va plictisiti
precizez ca acela era al 2-lea filmulet realizat de mine si nu prea e frame rate bun peste tot ca nu stiam cum sta treaba
-
devoratorul
- gură spartă

in doua zile am si setul Lego Star Wars Nr.7101 Lightsaber Duel cu doar 60ron
PS pe DARTH VADER am dat doar 10 ron cand l-am luat de pe okazii
PS pe DARTH VADER am dat doar 10 ron cand l-am luat de pe okazii
-
devoratorul
- gură spartă

o caterinca facuta din plictiseala