afirmatie
-
cristilazarel
- tăcut

afirmatie
bine v-am gasit sunt un impatimit al lego-ului.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
- tonicodrea
- gură spartă

Re: afirmatie
Bne ai venit!Ai putea sa ne dai mai multe detalii despre tine? 
-
cristilazarel
- tăcut

sigur ca da, cu cea mai mare placere,ma numesc cristi am 21 de ani sunt din Lugoj,si sunt fan inrait lego,cand eram mic aveam lego system la cutie speciala nu se gasea asa ceva nici in magazinul lego,era cutia galbena mare cu sigla rosie de la marca lego system daca stiti anii 97-98, l-am primit eu din danemarca,de la cineva care a lucrat la fabrica lego,erau acolo undeva la peste 25000 de piese,de toate feluriile ,cam tot ce gasesti si azi in seturiile astea comerciale.,dar din pacate eu avand o varsta foarte frageda pe vremea aceea,iar parintii mei nu cunosteau valoarea lego-ului,dupa vre-o cativa ani mi le-au vandut si va dati seama, pe o suma modica,iar pe urma eu crescand am inceput sa cunosc piata lego-ului si istoria lui,si-acum recent m-am apucat iar sa colectionez,bineinteles fiind foarte scump,iau si eu cum pot,dar s-ar putea ca in termen de o luna doua sa cumpar foarte mult lego daca-mi iese mie o mica afacere ,sa dea dumnezeu,de toti banii imi voi lua lego.
iubesc lego-ul ,de multe ori ma cert si cu prietena pe tema asta,dar pana la urma e pasunea mea si nu renunt la ea orice ar fi,ma refer la pasiune
,cu prietena e discutabil
,glumesc ,si as recomanda si altor iubitori de lego,cand au si ei un ban pus deoparte sa profite si sa-si cumpere,fiindca daca stai sa te gandesti,banii oricum se duc,dar asa macar cu seturiile ramai,si nici nu se devalorizeaza asa mult,in caz ca vreti sa vindeti un set,sa luati altul,ma rog dar eu v-as recomanda sa adunati acolo cat mai multe seturi puteti.Cam atat am avut sa va spun .Stiu ca v-am plictisit dar promit ca pe viittor o sa fiu mai concis si mai lung in declaratii
,v-am salutat,numai bine prieteni. 
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Salutare,bine ai venit !
Cand Toni a spus
Cand Toni a spus
nu cred ca se gandea la 2 pagini roflol Din ce am citit imi dau seama ca esti "un nebun al LEGOului" cum sunt si eu ... si inca cativa.Ai putea sa ne dai mai multe detalii despre tine?
Chiar ma bucur sa aud asta,nu multi ar face asa ceva.iubesc lego-ul ,de multe ori ma cert si cu prietena pe tema asta,dar pana la urma e pasunea mea si nu renunt la ea orice ar fi
Si eu am avut discutii cu prietena, dar deja s-a obisnuit roflolN33 scrie:Salutare,bine ai venit !
Cand Toni a spusnu cred ca se gandea la 2 pagini roflol Din ce am citit imi dau seama ca esti "un nebun al LEGOului" cum sunt si eu ... si inca cativa.Ai putea sa ne dai mai multe detalii despre tine?
Chiar ma bucur sa aud asta,nu multi ar face asa ceva.iubesc lego-ul ,de multe ori ma cert si cu prietena pe tema asta,dar pana la urma e pasunea mea si nu renunt la ea orice ar fi
- lapsanszkitamas
- gură spartă

apai si tu, fa mai pe ascuns. roflol roflol
ne bucuram foarte tare sa gasim inca un nebun (esti al 5 sau 6lea, impreuna cu N33, subsemnatul, etc etc)
asteptam comentariile, MOCurile, reviewurile, si desigur, criticile aduse seriei Ninjago si alalat care inca nu a aparut

ne bucuram foarte tare sa gasim inca un nebun (esti al 5 sau 6lea, impreuna cu N33, subsemnatul, etc etc)
asteptam comentariile, MOCurile, reviewurile, si desigur, criticile aduse seriei Ninjago si alalat care inca nu a aparut
-
cristilazarel
- tăcut

da ms de sfat,asa o sa si procedez pana la urma ca nu se mai poate deja
mie sincer sa fiu imi place ninjago foarte mult ca tema,e favorita mea dupa star wars si technic. 
- Nick-Name
- gură spartă

Bun venit pe forum!
Asteptam sa ne spui si ce serii preferi, cateva poze cu colectia...
@tamas,
Nu te lua de ninjago! roflol
Asteptam sa ne spui si ce serii preferi, cateva poze cu colectia...
@tamas,
- lapsanszkitamas
- gură spartă

roflol asta e, suntem mai conservativisti roflolNick-Name scrie:@tamas,
-
cristilazarel
- tăcut

prieteni sunt in al noualea cer,am peste 15000 de piese lego de tot felul, noi noute la cutie speciala.,nu se gaseste in magazin sau pe site asa ceva si ma tenteaza sa le vand,poti sa construiesti orice vrei din ele,de la buildings pana la SF-uri.dar nu prea sunt convins,parca le-as tine,fiindca putine persoane au sansa sa aibe asa ceva,datorita faptului ca nu se gaeste asa ceva pe site,ci doar seturi mici comparativ cu ce am eu. ,o sa va pun mai tarziu si niste poze cu ele.sa ajung la mine in oras.,voi ce spuneti sa le vand sau sa le tin,parca mai degraba le-as tine nu stiu ce sa fac,sfatuiti-ma va rog.,repet e cutie speciala nou-nouta de peste 15000 de piese.
- cristian333
- gură spartă

- connectorxp
- comunicativ

Nu stiu ce sa zic, eu in general sunt fan chestiilor cu acces limitat publicului larg, dar reversul medaliei, cel putin pentru electronice, este lipsa pieselor de service. Si asa stau cu Nokia N950 si grija ca nu am piese disponibile
Eu la ce chestii "speciale" am avut, am renuntat la preturi fair play dar mai mari decat la modelul apropiat, aflat in productie de serie.
Baga poze, m-ai facut curios!
Baga poze, m-ai facut curios!
Fan Lego incepand cu 1990, in cautare de seturi vechi...
Toyota Prius driver
Toyota Prius driver
-
gallgeorge
- gură spartă

Poti pune niste poze cu " cutia speciala"? Nu prea stim despre ce e vorba. Eu nu tin minte sa fi produs LEGO asa ceva. 
- cristian333
- gură spartă