Vand set Kingdoms 7946
Vand set Kingdoms 7946
Salut
Vand set Kingdoms 7946 ,instructiuni ,cutie ,figurine noi noute,pungulitele de la piese, este ca si nou setul complet fara piese lipsa sau inlocuite ,in poza este putin modificat ,el se vinde in varianta originala .
Pret 450 lei
Vand set Kingdoms 7946 ,instructiuni ,cutie ,figurine noi noute,pungulitele de la piese, este ca si nou setul complet fara piese lipsa sau inlocuite ,in poza este putin modificat ,el se vinde in varianta originala .
Pret 450 lei
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Ultima oară modificat Vin, 05 Octombrie '12, ora 13:12 de către tuning, modificat 1 dată în total.
Re: Schimb
sau 7573 prince of persia am uitat sa trec 
set ul merge si la vanzare daca nu are nimeni nimic de schimbat , si mai sunt interesat si de set ul 7985 Atlantis 
- Cloud
- gură spartă

In cazul asta poti adauga o lista cu preturi ?
in care caz ? daca te intereseaza cat costa 7946 iti trim un pmCloud scrie:In cazul asta poti adauga o lista cu preturi ?
- Cloud
- gură spartă

ok , trimite un pm atunci
Anunt valabil !!
la schimb sau la vanzare
la schimb sau la vanzare
Re: Vand
Iti pot oferi 350 RON pe el. Atatia bani pot investi in acest moment in lego.
It`s nice to important, but it`s more important to be nice!
Din pacate nu are farmecul lui fara figurine si deci nu pot sa il iau asa. Oferta ramane valabila si daca nu gasesti un cumparator poti sa-mi lasi un mesaj.
Setul l-am vazut acum vreo 8 luni in magazin in Dublin si era 99Euro cu discount, iar in RO l-am gasit la aprox 500 ron, parerea mea e ca oferta mea este ok si oricum nu as putea oferi mai mult.
Setul l-am vazut acum vreo 8 luni in magazin in Dublin si era 99Euro cu discount, iar in RO l-am gasit la aprox 500 ron, parerea mea e ca oferta mea este ok si oricum nu as putea oferi mai mult.
It`s nice to important, but it`s more important to be nice!
nu am cum sa il du la 350 lei ,am scos set ul la vanzare ca vreau sa imi mai cumpar de pe brick link niste piese pt moc urile mele si comanda se ridica cam la 1000 lei si cam 450 mai sunt lipsa .Daca te hotarasti la 450 il dau set ul ,este ca si nou am cutia ,pungulitele ,instr tot la el este construit o singura data am avut 5 set uri din care am mai ramas cu doua din care unul merge la vanzare .