Sergiu si Mihai...poate si Lacramioara....
-
serhio2006
- tăcut

Sergiu si Mihai...poate si Lacramioara....
Salut, sunt Mihai, tatal Lacramioarei (4 ani) si al lui Sergiu (6 ani).Ca multi altii am descoperit aceasta comunitate cautand detalii despre un Lego (in cazul de fata, 7939).Intrucat ziua lui Sergiu se apropie (e in noiembrie)si i-am promis ca i iau un 7939, vreau sa mi si respect promisiunea, dar inca ma documentez:
-dupa ce l cumpar, pot aduce imbunatatiri? (sine, vagoane etc)
-de unde sa l ach (de curand am fost in BE si acolo era 160eur)
etc.
Am cautat pe forum dar nu am gasit prea multe detalii
Toate cele bune
PS: am scris in subiect "poate si Lacramioara" pt ca am incercat sa o corupem si pe ea cu un lego 5891 (e adevarat, e pt 7-12, dar Lacramioarei ii plac casele) dar nu am reusit, dar mai incercam .
-dupa ce l cumpar, pot aduce imbunatatiri? (sine, vagoane etc)
-de unde sa l ach (de curand am fost in BE si acolo era 160eur)
etc.
Am cautat pe forum dar nu am gasit prea multe detalii
Toate cele bune
PS: am scris in subiect "poate si Lacramioara" pt ca am incercat sa o corupem si pe ea cu un lego 5891 (e adevarat, e pt 7-12, dar Lacramioarei ii plac casele) dar nu am reusit, dar mai incercam .
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Re: Sergiu si Mihai...poate si Lacramioara....
Salut ,bine ai venit !
Eu am cumparat setul ala mai de mult,din pacate sta si asuna praful pentru ca nu sunt acasa.
Poate fi "imbunatatit" doar ca din pacate LEGO nu vinde vagoane separat (au fost cateva dar se gasesc cam greu si costa mult) dar cu cateva piese poti sa faci orice vagon.
Cele mai bune preturi din EU sunt in germania,dar poti sa-l cumperi chiar si din Romania... apropo nu merita sa-l cumperi de la Toys R US pt ca acolo au preturi mari (cel mai aproape de noi este in Austria cred)
Eu am cumparat setul ala mai de mult,din pacate sta si asuna praful pentru ca nu sunt acasa.
Poate fi "imbunatatit" doar ca din pacate LEGO nu vinde vagoane separat (au fost cateva dar se gasesc cam greu si costa mult) dar cu cateva piese poti sa faci orice vagon.
Cele mai bune preturi din EU sunt in germania,dar poti sa-l cumperi chiar si din Romania... apropo nu merita sa-l cumperi de la Toys R US pt ca acolo au preturi mari (cel mai aproape de noi este in Austria cred)
-
serhio2006
- tăcut

Multumesc pentru raspuns, am niste prieteni pe la MUC si poate se intereseaza si ei de preturi, curiozitatea mea e : e pentru un copil de 6 ani, sau e greoi? (nu vb de construit cat si de jucat).Sergiu e pasionat de LEGO, are 3181, 7287 si altele pe care le face singur dar nu stiu cum se va descurca cu trenul, daca l va atrage.Dar promisiunea e promisiune...Ma interesa mai mult partea de sine daca pot cumpara si altele (inclusiv treceri la nivel cu calea ferata, poduri, macazuri etc) , pe langa cele incluse in cutia originala
-
serhio2006
- tăcut

Am uitat sa mentionez ca sunt din Bucuresti
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
glumesti, nu? e un set CITY, deci e pentru copii. Emeraldu sau Maersku is mai grele, dar acest tren e de-a dreptul prea simplu pt un trenserhio2006 scrie:curiozitatea mea e : e pentru un copil de 6 ani, sau e greoi? (nu vb de construit cat si de jucat).Sergiu e pasionat de LEGO, are 3181, 7287 si altele pe care le face singur dar nu stiu cum se va descurca cu trenul, daca l va atrage
Ma interesa mai mult partea de sine daca pot cumpara si altele (inclusiv treceri la nivel cu calea ferata, poduri, macazuri etc) , pe langa cele incluse in cutia originala
uite o locomotiva SIMPLA(mie rusine de simplitatea ei) pe care neaparat trebuie sa o cunosteti
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

Bine ai venit pe forum!
Nu detin setul dar pot sa spun ca nu e prea greu pentru un copil de 6 ani, m-am uitat pe instructiuni ; chiar daca are 800+ piese, nu e asa de complicat.
Uite, poate link-urile acestea te vor ajuta
:
viewtopic.php?f=23&t=650
viewtopic.php?f=1&t=192
Nu detin setul dar pot sa spun ca nu e prea greu pentru un copil de 6 ani, m-am uitat pe instructiuni ; chiar daca are 800+ piese, nu e asa de complicat.
Uite, poate link-urile acestea te vor ajuta
viewtopic.php?f=23&t=650
viewtopic.php?f=1&t=192
- N33
- gură spartă

Este extrem de simplu de construit si de utilizat !
Apropo imediat ies de pe piata trenurile astea ... adica de obicei trenurile stau cam 4-5 ani ... apoi ies noi si cele vechi dispar ... puffff roflol
Cum spunea si Tamas .... sunt de toate,dar si de pe Bricklink poti sa cumperi separat.Ma interesa mai mult partea de sine daca pot cumpara si altele (inclusiv treceri la nivel cu calea ferata, poduri, macazuri etc) , pe langa cele incluse in cutia originala
Apropo imediat ies de pe piata trenurile astea ... adica de obicei trenurile stau cam 4-5 ani ... apoi ies noi si cele vechi dispar ... puffff roflol
-
serhio2006
- tăcut

In primul rand trebuie sa ma acomodez cu limbajul: LDD, MOC etc erau necunoscute pt mine, noroc cu google (LDD inca nu stiu ce e, dar mai sap).Am vazut pozele cu locomotiva, mai am de "mancat" pana acolo.Multumesc pentru sfaturi
- N33
- gură spartă

LDD=LEGO Digital Designer - un program facut de LEGO pentru fanii care au avut mai multi bani,ca sa isi faca creatiile digital si sa le comande ... dar apoi a devenit un program folosit de multi care nu au atatia bani sa isi cumpere LEGO dar pot sa construiasca digital.
MOC= My own creation-proprile creatii ale faniilor
MOC= My own creation-proprile creatii ale faniilor
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Linkuri utile gasesti aici si dictionare, si magazine, tot feluserhio2006 scrie:In primul rand trebuie sa ma acomodez cu limbajul: LDD, MOC etc erau necunoscute pt mine, noroc cu google (LDD inca nu stiu ce e, dar mai sap).Am vazut pozele cu locomotiva, mai am de "mancat" pana acolo.Multumesc pentru sfaturi
scuze ca te-am luat cam "tare", pt noi slangul lego e deja a doua limba materna, uneori o uitam pe prima. sa nu-ti fie rusine sa intrebi, nici unul din noi nu le-a stiut cand ne-am inscris, dar incet incet am invatat
- tonicodrea
- gură spartă

Salut !Bine ai venit!Suntem bucurosi sa avem noi fani in fiecare zi!
SA faci MOC-uri train!Am observat ca esti interesat de trenuri!
Of-Topic:Tamas,iti trebuie roti de tren ?Am,fake....
Of-Topic:Tamas,iti trebuie roti de tren ?Am,fake....
-
serhio2006
- tăcut

Am achizitionat trenul de la adn2377 dar tb sa am rabadare pana la sf lui nov cand e ziua lui Sergiu...sa speram ca ne tin nervii