Daca e cineva prin zona si poate spune care din cele doua Metro e mai aprovizionat la Lego v-as ramane recunoscatoare
Astazi -40% la toate jucariile din Metro
Astazi -40% la toate jucariile din Metro
Am primit aseara SMS de la Metro. Noi mergem azi pe la pranz, insa inca nu ne-am hotarat daca in Pitesti sau Craiova - suntem pe la mijloc.
Daca e cineva prin zona si poate spune care din cele doua Metro e mai aprovizionat la Lego v-as ramane recunoscatoare
- benny07
- gură spartă

Re: Astazi -40% la toate jucariile din Metro
si ce LEGO ai luat roflol ?
Canalul meu : http://www.youtube.com/channel/UCipsL5B ... &flow=grid
Scuze, n-am vazut intrebarea pana acum 
Am luat... o gramada
. Nu mai stiu exact acum, insa am luat multe star wars si city, aveau foarte multe, neasteptat de multe. Si ca cum n-ar fi fost de ajuns, se cumula cu o alta promotie si la final am primit si o baza [medie, verde].
A fost o zi buna
Am luat... o gramada
A fost o zi buna
Mergeti la metro ca sunt reduceri...Am vazut multe seturi Star Wars.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
am fost de cateva ori la metro, inclusiv de sarbatori, si n-am vazut sa fie ieftne. de fapt, pretul cu TVA era mai mare decat in alte locuri, de exemplu Real, Clevertoys. minifigurinele de colectie erau "9.99" adica 10.99; 7239 era "99.99" adica ~115, fata de 99-100 in alte locuri
-
ekofresh
- guraliv

tamas, cand sunt reduceri preturile sunt bune, cum e si la Carrefour de altfel. Asa in perioadele lor normale preturile se aliniaza cum ai vazut si tu. Promotiile trebuie urmarite