Edit: God damn am uitat sa va zic numele meu :c Ma cheama Vlad
Edit2:Am uitat sa mentionez ce teme imi plac.Ce bine ca mi-a reamintit un membru

Si eu sper sa fac ceva MOC-uri si sa le postez...+ O sa va arat ceva LEGO Customs facute din plictiseala :3Quinlan Vos scrie:Bine ai venitNe bucuram sa te avem printre noi
Si sper sa vedem cat mai multe MOC-uri de-ale tale

Despre ce accident a fost vorba?iSmash scrie:Dupa un mic accident cu LEGO pasiunea mea a fost distrusa
Totul a inceput intr-o zi frumoasa de vara. Aveam aproximativ 4 ani si ceva seturi dinacelea vechi medievale.Vroiam sa schimb capetele de la o minifigurina si am tras cu dintii...Apoi m-am inecat si cred ca de atunci parintii mi-au interzis sa ma mai "joc" cu LEGO...Creativitatea mea a fost spulberata de ceva desene de pe la TV in loc sa am una constructiva :cgeo2087 scrie:Despre ce accident a fost vorba?iSmash scrie:Dupa un mic accident cu LEGO pasiunea mea a fost distrusa![]()
Bine ai venit si spor la tot ce vei intreprinde

wow, bine c-ai supravietuit. de asta e bine sa folosesti un brick separator, sau o alta piesa pentru demontari. btw, pana la urma ai schimbat capetele? sau n-ai mai ajuns acolo?iSmash scrie: Aveam aproximativ 4 ani si ceva seturi dinacelea vechi medievale.Vroiam sa schimb capetele de la o minifigurina si am tras cu dintii...Apoi m-am inecat si cred ca de atunci parintii mi-au interzis sa ma mai "joc" cu LEGO
Ehh...Setul era al fratelui meu si ma jucam si eu cu el...dar asta a fost pe timpuri...lapsanszkitamas scrie:wow, bine c-ai supravietuit. de asta e bine sa folosesti un brick separator, sau o alta piesa pentru demontari. btw, pana la urma ai schimbat capetele? sau n-ai mai ajuns acolo?iSmash scrie: Aveam aproximativ 4 ani si ceva seturi dinacelea vechi medievale.Vroiam sa schimb capetele de la o minifigurina si am tras cu dintii...Apoi m-am inecat si cred ca de atunci parintii mi-au interzis sa ma mai "joc" cu LEGO
apropo, e vina parintilor, deoarece seturile sistem sunt pentru 6+. pentru cei sub 6 este duplo. e trist, dar asta e problema intr-o tara dezvoltata economic, nedezvoltata mental si cultural.

Cand era cu LEGO cand eram mai mic acum...Neah...Despre gura sparta nu e o problema...Devin si prezentator la PRO TVgeo2087 scrie:Fratele tau e mai mare? E si el cu Lego?
Eu am reusit sa devin gura sparta in mai putin de un an si totusi, nu postez prea mult

Parca asta era thread de Noi veniti...Nu de informatii cu publiculRazvy_cluj_ro scrie:@Tamas: roflol roflol roflol roflol roflol roflol roflol roflol roflol talk show... papagal roflol roflol roflol doamne, ca inca rad! roflol roflol roflol roflol
@iSmash, dar totusi, cati ani are fratele tau mai mare?

hai ca asta a fost buna.Nu de informatii cu publicul