Aceasta este varianta mea pentru "cum evolueaza Thornraxx". Daca sunteti fani Hero Factory, stiti ca Thornraxx este un raufacator care a scapat in timpul marii evadari (Breakout). Aici este un link catre videoclipul pe care l-am facut:
http://www.youtube.com/watch?v=9he25PwiKhM.
Thornraxx evolution
-
chirox_krika
- gură spartă

- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

Re: Thornraxx evolution
Nu ma pricep la bionicle/hero factory dar Thornraxx-ul asta chiar imi place
. Si videoul e de asemenea foarte misto facut 
-
chirox_krika
- gură spartă

Multumesc!!!
Primul este MOC pentru versiunea mica (un chibi), al doilea este setul propriu-zis si al treilea este MOC pentru versiunea mare (enlarged).
-
kayjaycolezane
- vorbăreț

este un MOC foarte reusit. As vrea sa il am si eu pe Thornraxx ca sa pot face si eu un modify cum ai facut tu . Dar, de fapt am reusit sa fac un MOC numit ,, Baby Furno 4.0 ,,. Este unul dintre cele mai reusite MOC-uri ale mele. MOC-ul consta in reducerea la scala a lui Furno 4.0, deci ai nevoie doar de piesele din setul cu acelasi nume. Tot ce am facut ca sa realizez o versiune ,, baby,, a lui Furno a fost sa il fac fara genunchi,coate si cu niste arme putin schimbate(am pastrat blaster-ul, dar i-am pus acea sulita cu 5 capete la incheietura, facandu-l sa arate ca Bulk 3.0 pe care mi-l doresc foarte tare).Sper sa fac un topic in care sa il vedeti cu totii.
p.s.: Imi pare rau ca am vorbit mai mult despre MOC-ul meu. Chirox, tine-o tot asa, o duci foarte bine!!!
p.s.: Imi pare rau ca am vorbit mai mult despre MOC-ul meu. Chirox, tine-o tot asa, o duci foarte bine!!!
-
chirox_krika
- gură spartă

Merci! Apropo, versiunile mai mici ale ale seturilor sau MOC-urilor se numesc "chibi-uri"
. In legatura cu descrierea, chiar nu-mi pare rau ca ai mentionat creatia ta. De-abia astept sa vad un Chibi Furno 4.0.