Problema de design

Scrie răspuns
Sergiu
vorbăreț
vorbăreț

Problema de design

Mesaj de Sergiu » Dum, 13 Decembrie '09, ora 16:54

De curand am inceput sa construiesc o copie a unui Mercedes-Benz Actros 3336AK la scara 1:11, insa am o problema referitoare la design. Nu stiu daca sa fac cabina cu caramazi, ceva asemanator cu acest camion Scania, sau sa folosesc piese Technic, aceasta fiind o solutie destul de usoara pentru mine pentru ca nu prea am experienta cu constructia cu caramizi, dar nu stiu daca va arata foarte bine.
Aceasta decizie va afecta un pic lungimea sasiului deoarece folosesc grinzi technic "studded", sasiul fiind primul ansamblu pe care il voi construi. Deasemenea as dori sa imi sugerati o culoare sau o schema de culori pentru cabina, nici aici nu sunt prea hotarat.
Astept sugestiile voastre.

yoz4lego
gură spartă
gură spartă

Re: Problema de design

Mesaj de yoz4lego » Dum, 13 Decembrie '09, ora 21:32

Pai asta depinde de lucrul cu care esti mai familiar. Personal as opta pentru cabina construita cu caramidute deoarece poti reda o multmie de detalii. Este mai greu insa rezultatul final va fi mult mai frumos. In legatura cu culoarea...nu sunt in masura sa iti dau sfaturi, insa as opta pentru o cabina neagra cu o dunga alba (amplasata unde consideri, eventual o poti prelungi si pe restul masinii). Succes si de-abia asteptam cu nerabdare rezultatul :)
Imagine

Sergiu
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de Sergiu » Mar, 15 Decembrie '09, ora 09:55

Multumesc pentru sugestie. Pana la urma cred ca voi face cabina din caramazi si sper sa iasa bine. Cat despre culoare, negru cu o dunga alba suna destul de interesant, dar cred ca ar fi mai bine cu o dunga galbena doarece si platforma din spatele cabinei va fi deasemenea galbena.

yoz4lego
gură spartă
gură spartă

Mesaj de yoz4lego » Mar, 15 Decembrie '09, ora 10:03

O sa fie foarte frumos :) succes in continuare. Numai bine
Imagine