Salut!
Salut!
Eu sunt Vlad, 23 de ani, am crescut in Cluj-Napoca, locuiesc si muncesc in Timisoara.
Sunt pasionat de mic de Lego, jucandu-ma la inceput, printre altele, cu Technic 8223 si Aquasharks 6155.
De curand mi-am redescoperit pasiunea, si am inceput sa imi cumpar seturi, reusind in ultimele 2 luni sa ma distrez cu 8069, 8109, 9392.
Urmatoarea achizie sunt tentat sa fie un 8043 sau NXT2.0
Ma bucur ca am gasit acest forum, si sper sa avem o colaborare cat mai frumoasa.
Sunt pasionat de mic de Lego, jucandu-ma la inceput, printre altele, cu Technic 8223 si Aquasharks 6155.
De curand mi-am redescoperit pasiunea, si am inceput sa imi cumpar seturi, reusind in ultimele 2 luni sa ma distrez cu 8069, 8109, 9392.
Urmatoarea achizie sunt tentat sa fie un 8043 sau NXT2.0
Ma bucur ca am gasit acest forum, si sper sa avem o colaborare cat mai frumoasa.
-
gallgeorge
- gură spartă

Re: Salut!
Salut.Bun venit pe forum!!! Daca te intereseaza, am eu un Mindstorm Nxt 2.0 complet(cutie instructiuni soft piese de rezerva) cu 1050 RON.
-
badgogo
- gură spartă

Bun venit in gasca!!!
- tonicodrea
- gură spartă

Hey salut sper sa te poti integra

- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Salut,bine ai venit pe forum,multi fani se alatura doar ca nu toti scriu ...
Cam ce serii preferi ? Vad ca pana acuma ai cumparat Technic.
Cam ce serii preferi ? Vad ca pana acuma ai cumparat Technic.
Ia-ti cu incredere 8043. E un set minunat. Are multe piese foarte utile si in plus, are motoarele, telecomenzile, reciever-ele. Ravnesc si eu NXT, dar scump... prea scumpVladzor scrie:Urmatoarea achizie sunt tentat sa fie un 8043 sau NXT2.0
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

Bine ai venit pe forum! Speram Sa te simti ca acasa! 
Si eu iti recomand sa-ti iei 8043, de pe ebay sau Bricklink, poti iesi foarte ieftin! Vei fi foarte multumit de set!
Si eu iti recomand sa-ti iei 8043, de pe ebay sau Bricklink, poti iesi foarte ieftin! Vei fi foarte multumit de set!
- thedutch21
- gură spartă

Salutare, Vlad!! Vad ca suntem tot mai multi din Tm, ceea ce e super! Poate la vara facem o adunare, eventual un concurs de TT-uri, mai ales ca majoritatea suntem fani Technic 
Aquasharks 6155 e unul din seturile copilariei mele... nu mai stiu exact cum am reusit sa fac rost de el, incomplet, dar imi era foarte drag.
Ca viitoare achizitie, iti recomand un NXT. Am facut un mic review pe forum la acest set (viewtopic.php?f=8&t=1073)...poate iti e de folos in a te decide sa ti-l cumperi
Aquasharks 6155 e unul din seturile copilariei mele... nu mai stiu exact cum am reusit sa fac rost de el, incomplet, dar imi era foarte drag.
Ca viitoare achizitie, iti recomand un NXT. Am facut un mic review pe forum la acest set (viewtopic.php?f=8&t=1073)...poate iti e de folos in a te decide sa ti-l cumperi