Pana la urma am luat acest set. Cel mai mult imi plac piesele. Designul nu e cine stie ce, are battery box si motor, deja m-am saturat de ele (am deja 4 battery boxes, 6 motoare M roflol + unul XL). Oare cand mai apare vreun model cu motor mai puternic, de gen XL sau mai bine, motor RC?
In principiu am luat setul pentru piesele de directie/suspensie, pentru arcuri, care mi se par cam tari, pentru link-uri

are 6 link-uri de 6, 2 link-uri de 9. E util pentru piesele rosii si negre (prin interior, pe sub, structura e din lift-arm-uri negre). Sunt putin suparat pe cei de la Lego totusi. Nu mi se pare deloc un plus, sau avantaj, sau cum vreti sa ii spuneti, faptul ca este cu power functions. In locul asa-zisei cutii de viteze, care selecteaza functia pentru motorizare, puteau sa puna o cutie de viteze normala, cu 4 viteze macar, si lasau afara partile de power functions. Astfel scadea si pretul cu mai bine de 100 lei. Daca tot vroiau sa introduca power functions, trebuiau sa motorizeze complet!
Deci, in concluzie, ca model(design, functii, constructie), dezamagire totala. Ca piese pentru inventarul meu, e o achizitie buna. Intr-un timp chiar vroiam sa imi cumpar piesele de directie+arcuri+link-uri de pe Bricklink, ceea ce ma ajungea pana la 200 lei. Asa, am dat 420 lei si am primit si multe alte piese bonus
Am observat o chestie ciudata totusi. Setul, cica, avea 4 piese din astea:

(negre)
In schimb, am primit 4 din astea:

Oare de ce? In instructiuni apare primul model, si in toate listele de pe Peeron, Bricklink, si peste tot. Din ce am inteles, acest model de piesa este nou, aparut cu seturile de anul asta.//www