Salutare !

Scrie răspuns
- mansh -
vorbăreț
vorbăreț

Salutare !

Mesaj de - mansh - » Lun, 14 Februarie '11, ora 21:24

Bine v-am gasit !

Numele meu este Tibor, am 31 de ani si sunt din Cluj.
Pe langa faptul sa sunt si eu fan LEGO si DUPLO(imi plac seturile Technic si mai nou m-am hotarat sa-mi achizitionez cateva seturi cu trenulete RC si 9V, dar momentan ne jucam cu trenulete DUPLO cu baietelul meu de 3 ani), imi petrec timpul administrand situl http://www.clevertoys.ro

Am inteles de la Ikarus ca s-a creat un topic destinat in special magazinelor, aici va voi tine la curent cu promotiile active, cu noutatiile, etc.

Salutare

Tibor

ikarus
gură spartă
gură spartă
Judet: Bucuresti

Re: Salutare !

Mesaj de ikarus » Mar, 15 Februarie '11, ora 11:13

Bine ai (re)venit!

Cred ca este nevoie de o mica lamurire, pentru cei care il cunosc pe -mansh-. Am vorbit cu Tibor, sa contribuie si el cu ofertele de la clevertoys, dar a vrut sa separe afacerea de pasiune, asa ca i-am sugerat sa creeze un cont special pentru ofertele de la clevertoys.

Astfel, va invit sa-l bateti la cap pe CleverBoy cu intrebari legate de clevertoys, oferte etc. si pe -mansh- daca va construiti cel mai mare layout de trenuri Lego din estul europei ;).
Pagina de Facebook a rolug

Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)

sugestii / plângeri, la mine! :)
consiliere matrimonială, la Adrian.

dinutu
gură spartă
gură spartă

Re: Salutare !

Mesaj de dinutu » Joi, 12 Mai '11, ora 17:03

Buna Tibor, sunt aproape sigur ca ma stii deoarece am dat atatea comenzi pe clever toys.... Ai o gramada de mesaje de la mine in legatura cu seturile de pe clever.... Te salut! Sucess!
Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu

I just want de best, the best or nothing!