Salut tuturor!
- alexutzu300
- gură spartă

Salut tuturor!
Numele meu e Alex,si cred ca sunt cel mai mic de pe forum(am doar 13 ani)iar Lego-urile imi plac de cand eram mic......Am vazut despre expozitie la TV si de cateva zile caut forumu,dar dabea acu am dat de el
Nu am foarte multe Lego-uri originale(prin cele originale se numara un set SW,unul Ferrari)dar in cateva zile o sa primesc un Mindstorm(pe care mi-l doresc de 1-2 ani
)!Primavara asta am avut ocazia sa merg in Anglia,si nu aveam cum sa ratez Legoland-ul....Sunt din Bucuresti si sunt pasionat de Lego,wrestling(aici am o colectie muuuuult mai mare,in jur de 80 de figurine,cusca,3 ringuri,etc
),console(am PSP fat,DS lite si wii) si la scoala(daca ar fii sa imi placa ceva :lol: )imi place matematica.
- AdrianFlorea
- Fondator

Salut Alex! Ma bucur ca te-ai descurcat sa gasesti forumul si daca mai ai prieteni sau cunosti lume care se joaca cu lego, spune-le si lor.
Daca ai creatii proprii din Lego, poti sa ne areti si noua, si noi o sa te indrumam inspre a te imbunatati la construit. Daca esti colectionar, poti contribui la discutii sau orice legat de lego (si nu numai).
Daca ai creatii proprii din Lego, poti sa ne areti si noua, si noi o sa te indrumam inspre a te imbunatati la construit. Daca esti colectionar, poti contribui la discutii sau orice legat de lego (si nu numai).