Salut tuturor!

Scrie răspuns
alexutzu300
gură spartă
gură spartă

Salut tuturor!

Mesaj de alexutzu300 » Mie, 10 Decembrie '08, ora 17:01

Numele meu e Alex,si cred ca sunt cel mai mic de pe forum(am doar 13 ani)iar Lego-urile imi plac de cand eram mic......Am vazut despre expozitie la TV si de cateva zile caut forumu,dar dabea acu am dat de el :D Nu am foarte multe Lego-uri originale(prin cele originale se numara un set SW,unul Ferrari)dar in cateva zile o sa primesc un Mindstorm(pe care mi-l doresc de 1-2 ani :D )!Primavara asta am avut ocazia sa merg in Anglia,si nu aveam cum sa ratez Legoland-ul....Sunt din Bucuresti si sunt pasionat de Lego,wrestling(aici am o colectie muuuuult mai mare,in jur de 80 de figurine,cusca,3 ringuri,etc :D ),console(am PSP fat,DS lite si wii) si la scoala(daca ar fii sa imi placa ceva :lol: )imi place matematica.

AdrianFlorea
Fondator
Fondator

Mesaj de AdrianFlorea » Mie, 10 Decembrie '08, ora 17:33

Salut Alex! Ma bucur ca te-ai descurcat sa gasesti forumul si daca mai ai prieteni sau cunosti lume care se joaca cu lego, spune-le si lor.

Daca ai creatii proprii din Lego, poti sa ne areti si noua, si noi o sa te indrumam inspre a te imbunatati la construit. Daca esti colectionar, poti contribui la discutii sau orice legat de lego (si nu numai).