Ca si personalitate sunt o fire mai tanara decat varsta pe care o afisez
Actualmente am o cutie mare cu Lego, cateva kilograme, printre ele si-au facut simtita prezenta si seturi non-Lego, gen Shifty/Cobi si alte clone. Din pacate cand am fost in perioada scolii tot am dat din ele si am ramas doar cu respectiva cutie.
Printre seturi am asa: http://www.brickset.com/search/?OwnedBy=connectorxp
De asemenea o sa iau la rasfoit toate cataloagele in speranta ca mai identific din seturi. Cele mai multe au fost din seria clasica (System, Legoland, Freestyle), Tehnic am avut foarte tarziu.
"The Holly Grail" pentru mine consta intr-un set de tren Lego, din pacate datorita vremurilor post-decembriste si a pietei de atunci, un set Lego costa o avere, iar pe afara nu aveam rude/prieteni. Si de fiecare data ma multumeam cu un set mai mic, fie o macheta Bburago sau alte jucarii mai accesibile.
Am trecut in lista de must-have cateva seturi de trenuri Lego, din seria 9V, mai multe seturi Technic si sper ca la anul ce vine, un set Mindsorms sa pot da "inteligenta" creatiilor, in special sa combin elemente din gama System (inclusiv trenuri) si System.
Recent nu am mai avut timp de Lego, am si alte hobby-uri ce-mi consuma timpul, parte din ele implica automodelismul (mandru posesor de automodel termic), modelismul feroviar (o mini-colectie H0) si sporturile montane. Din pacate fiind doar unul singur, imi este greu sa fac rost de bani pentru toate si trebuie sa le prioritizez, vara ma ocup de masinuta si sporturile montane si iarna de trenulete si Lego si cum acum vine iarna, vreau sa o incep si cu Lego si poate cate o tura-doua la munte sau cate o escalada ici-colo.
Am dat de stire pe la "bursa" ca sunt in cautarea unui tren Lego la un pret decent, dar pana gasesc acel tren, probabil voi cumpara un set Technic, doar in cateva saptamani vine ziua mea si trebuie sarbatorita ca a tare
Personal vreau sa cunosc (face-to-face) si alti AFOL si sa facem schimb de pareri si opinii. Iar visul din copilarie care trebuie indeplinit, sa cumpar un trenulet Lego.
Am folosit LDD-ul si m-a lasa rece, e ca si cum as conduce pe calculator, vreau o experienta "hands on" unde am mai multa libertate de miscare, dar din lipsa de piese ma multumesc si cu el.
Doresc sa intru si eu in grupul AFOL si sa ajung la rangul de "gura sparta", cel putin in realitate il merit
Cu astea fiind zise, voi face update-uri din mers la acest topic, mai ales cand cumpar seturi noi, iar in cazul unui MOC, il voi posta la locul potrivit.
Sper ca nu am plictistit pe careva cu scurta mea poveste.