semnatura&avatar

ca de obicei, cititi, dupa aceea actionati... roflol

Chestionarul s-a închis pe data de Lun, 09 Ianuarie '12, ora 00:09

imi place, chiar esti fan SW?
6
40%
nu-mi place, ma enerveaza, da-ti foc cu tot cu avatar
3
20%
nu-mi pasa, asa ca nu ma mai enerva cu idiotenii de-astea
2
13%
ma abtin, dar de aia ma omoara curiozitatea sa vad voturile
4
27%

Voturi totale: 15

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

semnatura&avatar

Mesaj de lapsanszkitamas » Lun, 02 Ianuarie '12, ora 00:09

ma gandesc ca ati observat ca mi-am schimbat semnatura si mi-am facut avatar. deci ce ziceti, va place?
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

Tudorrrr
guraliv
guraliv

Re: semnatura&avatar

Mesaj de Tudorrrr » Lun, 02 Ianuarie '12, ora 00:25

lapsanszkitamas scrie:ma gandesc ca ati observat ca mi-am schimbat semnatura si mi-am facut avatar. deci ce ziceti, va place?
"Dă-ţi foc cu tot cu avatar!" ?! roflol roflol
LEGO Forevăr!
Imagine

cristian333
gură spartă
gură spartă

Mesaj de cristian333 » Lun, 02 Ianuarie '12, ora 00:27

Tudorrrr scrie:
lapsanszkitamas scrie:ma gandesc ca ati observat ca mi-am schimbat semnatura si mi-am facut avatar. deci ce ziceti, va place?
"Dă-ţi foc cu tot cu avatar!" ?! roflol roflol
bine ca n-a zis "Da-ti foc cu tot cu LEGO!" roflol (atunci era de rau... roflol )
LEGO System Master!

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de N33 » Lun, 02 Ianuarie '12, ora 00:42

Dă-ţi foc cu tot cu avatar! Burn BURN !!!!!!!!! roflol roflol
Ce alegeri ai mai pus si tu roflol roflol roflol

Quinlan Vos
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de Quinlan Vos » Lun, 02 Ianuarie '12, ora 01:17

Good one mate! Faza cu "Institutul de Dez-LEGO-izare" e geniala. :D

Si daca tot am aflat ca esti fan Star Wars (si sigur esti!) ar trebui sa ne mai dai niste detalii. Eu inca astept sa vina ziua cand poti avea cu orice om o conversatie despre Star Wars si de aceea ma agit cand descopar fani la fel de "nebuni" ca mine.

Asa ca haide ... repede ... filmul Star Wars favorit, personajul favorit, setul lego Star Wars favorit ... roflol intelegi tu ...

P.S. I sense the force is strong with this one.

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă

Mesaj de lapsanszkitamas » Lun, 02 Ianuarie '12, ora 02:16

-SW II Attack of the Clones & various SW The Clone Wars
-Anakin Skywalker (Clone Wars) & Droideka, desi imi plac mai mult vehiculele (LAAT,AT-TE,Venator-class Republic cruiser, Acclamator-class, Munificent-class, dreadnaught, Consular C-70 frigate si muulte altele)
-Attack Gunship 7676, AT-TE 7675 si Trade Federation MTT
-culoare de sabie preferata: albastru deschis
-clona preferata: ARC trooper
-soundtrack-ul preferat: Imperial March si Funeral pyre for a Jedi (John Williams)
-personaj negativ preferat: Darth Vader
-starfighter-ul preferat: BLB Y-Wing bomber/fighter, urmat de Darth Vader's TIE Fighter
-walker-ul preferat: All Terrain-Tactical Enforcer, urmat de AT-RT
-droidul preferat: Droideka, urmat indeaproape de B2 SuperBattleDroid si Hailfire
-vehicul separatist preferat: Multi Troop Transport
-batalia preferata (in ordine descrescatoare): Geonosis II, Geonosis I, Bothawui
-maestru jedi preferat: Plo Koon
-nava spatiala preferata (in ordine descrescatoare): Consular C-70 Retrofit, Munificient-class Separatist frigate, Providence-class carrier/destroyer, Venator-class republic cruiser
-personaj NON-jedi si NON-droid preferat: Padme Amidala & Jar Jar Binks
-arma preferata: Malevolence
-lider (militar) separatist preferat: gen. Grievous
-lider (militar) republican preferat: adm. Wulff Yularen
-planeta preferata: Ryloth
-popor preferat: cu siguranta geonozienii

altceva mai vrei sa stii? :D
4ce B w/ U, master!

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Lun, 02 Ianuarie '12, ora 14:40

Bine ai venit printre noi :p roflol
De ce iti place asa tare Plo Koon ? Mie imi place mai mult Yoda (pentru mintea si forta lui) si Anakin (pentru tacticile si prostiile facute in CloneWars).

Walker preferat: AT-AT si AT-TE pentru ca e 6x6 roflol
-starfighter-ul preferat: BLB Y-Wing bomber/fighter
Alegere buna ! mie imi place si TIE Bomber ! si cam toate TIE-urile

Jar Jar Binks are prea mult noroc ... cum nu a fost inca omorat la cate prostii a facut ? :0 :?

Tudorrrr
guraliv
guraliv

Mesaj de Tudorrrr » Lun, 02 Ianuarie '12, ora 15:47

Cine Sfântul Petru înecat în budincă a votat a doua şi a treia variantă?!??!?! roflol roflol
LEGO Forevăr!
Imagine

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Lun, 02 Ianuarie '12, ora 15:51

nu-mi place, ma enerveaza, da-ti foc cu tot cu avatar

nu-mi pasa, asa ca nu ma mai enerva cu idiotenii de-astea
Ce vrei sunt cele mai tari raspunsuri roflol roflol

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă

Mesaj de lapsanszkitamas » Lun, 02 Ianuarie '12, ora 15:58

@N33: fiindca are look-ul cel mai tare!!!

@cel care a votat varianta 2: ma duc in pivnita sa caut ceva benzina
@cel care a votat varianta 3: ok, nu se va mai repeta

Quinlan Vos
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de Quinlan Vos » Lun, 02 Ianuarie '12, ora 17:17

La fel cum a spus si N33, bine ai venit printre noi! :D
The force is with you, young Tamas!

Imi plac alegerile tale desi majoritatea sunt din Clone Wars. Eu sunt 90% impotriva acestui serial pentru ca a masacrat in cel mai rau mod posibil tot ceea ce stiam despre razboiul clonelor (si Star Wars in general) si tot ceea ce a fost foarte atent stabilit dea lungul anilor in numeroasele carti si comics-uri ... dar, pana la urma e tot Star Wars si nu ii pot rezista ... recent a inceput chiar sa imi placa: avem clone care dezerteaza, avem un episod inspirat din opera lui Akira Kurosawa, avem batalii de proportii uriase, avem personaje noi foarte bine realizate care nu mai par bidimensionale ... viitorul nu arata atat de rau.

Dar gata cu frustrarile mele in legatura cu Clone Wars. Cred ca ar fi cazul sa va zic si eu mai multe :D.

Filmul Star Wars favorit e categoric "The Empire Strikes Back" pentru ca pe langa faptul ca e cel mai bun sequel din toate timpurile este si unul dintre cele mai bune filme Science Fiction facute vreodata (alaturi de Blade Runner si Odiseea). ESB e intunecat, sinistru, epic si genial! O adevarata opera de arta!

Nu am un singur personaj preferat pentru ca sunt atat de multe si fiecare are ceva ce imi place. Dar, daca ar fi sa ma limitez la cativa, acestia ar fi: Grand Admiral Thrawn, Obi-Wan Kenobi, Count Dooku, Darth Krayt, Soontir Fel si Quinlan Vos (bineinteles). Mi-a placut ca i-ai ales pe Koon, Vader, Grievous sau Yularen (multi se intreaba cine naiba ii asta) dar totusi, nu inteleg cum ai putut sa spui Jar Jar. Pe mine ma scoate din minti acea "fiinta". E doar incercarea esuata a lui Lucas de a aduce umor in noua trilogie. Mai bine vedeam niste Ewoks care danseaza rumba.

Cartea Star Wars preferata e "Outbound Flight" de Timothy Zahn care e absolut geniala din toate punctele de vedere (ti-o recomand desi nu cred ca e prima carte Star Wars pe care ar trebui sa o citesti ... mai bine incepi cu "Shadows of the Empire" sau "Darth Maul: Shadow Hunter"). Mi-a placut extrem de mult si Yoda: Dark Rendezvous pentru felul in care prezinta relatia dintre Dooku si Yoda dar si pentru faptul ca totul se leaga atat de bine de restul evenimentelor din razboi, de Ventress, de Anakin. E pur si simplu perfect!

Arme favorite ... hmmm ... mi-ar face nespusa placere sa am orice arma din Star Wars, mai ales un lightsaber (indiferent de culoare ... niciodata nu m-am decis intre albastru si verde). Vad ca ai spus ca iti place Malevolence. Eu zic ca nimic nu se compara cu the good old Death Star dar imi place si Star Forge-ul din Knights of the Old Republic.

Deja ma doare mana de la cat am scris ... dar continuam ... :p

Planete preferate: Coruscant, Nar Shaddaa, Tatooine ... intelegi tu, locuri suprapopulate de mercenari, vanatori de recompense, contrabandisti si alte scursuri ale galaxiei. La popor preferat nu stiu ce sa zic, sunt prea multe specii interesante care au un backstory foarte bine pus la punct. Asi merge cu Twi'lek pentru multitudinea de personaje din aceasta specie (Aayla Secura, Bib Fortuna, Darth Talon etc.) si pentru cultura lor (din nou masacrata in "minunatul" serial Clone Wars).

La capitolul nave spatiale tot timpul am fost fascinat de Scimitar (Sith Infiltrator) si de Millennium Falcon ("the fastest hunk of junk in the galaxy!"). Imi plac toate fighter-ele rebelilor dar si TIE Interceptorul sau V-Wing-ul folosit in timpul si dupa razboiul clonelor. Dar probabil navele mele preferate sunt impunatoarele Star Destroyers (cele imperiale), in special Super Star Destroyer-ul "Executor" (flagship-ul lui Vader).

Printre bataliile care mi-au placut cel mai mult se numara asediul de pe Saleucami (momentul meu preferat din razboiul clonelor), batalia spatiala de pe Nar Shaddaa dintre Imperiu si o armata de contrabandisti si pirati, masacrul de pe Ossus, prima batalie de pe Geonosis si multe alte batalii din acea perioada (Boz Pity, Ord Cestus, Rendili, Kamino etc).

Soundtrack preferat: Imperial March ... Nu am mai scris atat de mult de foarte multa vreme roflol.

Si sa inchei cu seturile mele favorite: 7133: Bounty Hunter Pursuit pentru ca, dupa parerea mea, setul este foarte bine realizat din toate punctel de vedere, arata mult mai bine decat majoritatea seturilor din prezent. Ma mandresc cu faptul ca sunt fericitul posesor al acestui set. Alte seturi pe care le consider perfecte sunt 6212 si 8038 (pe primul il am iar pe al doilea inca mi-l doresc).

P.S. Nu va speriati, v-am spus ca ma agit cand gasesc alti fani Star Wars :p

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Lun, 02 Ianuarie '12, ora 18:19

P.S. Nu va speriati, v-am spus ca ma agit cand gasesc alti fani Star Wars :p
Da,cam exagerat ...

StarWars este o poveste faina,am scos mai de mult un documentar despre cum trebuia sa functioneze vehiculele si navele ...
Din pacate acele nave nu s-ar putea invarti asa in spatiu (lipsa de aer) ,landspeeder-urile si celelalte nu ar putea zbura ... si etc etc ...

Batalia preferata ... eu cred ca aleg ... batalia de pe Hoth !! I love that !
"Planta" preferata ... Death Star si Endor pentru ce se intampla pe acolo ... aaaa si Hoth !

@Quinlan Vos: Ai scris foooarte mult,nu cred ca cineva a scris atata pe forum roflol

Mai am si eu un prieten care e fan SW si fan Bionicle ... dar nu prea e cu LEGO-ul mai degraba cu Call of Duty MW 3 roflol

Oricum:May the force be with you !

cristian333
gură spartă
gură spartă

Mesaj de cristian333 » Lun, 02 Ianuarie '12, ora 19:11

referitor la SW, iata si ceva despre mine:
vehicul favorit: AT-AT (imi aminteste de pisica mea :-* )
nava favorita: Eclipse-class Super Star Destroyer (daca va referiti la nave mici, atunci Millennium Falcon :D )
personaj favorit: Darth Vader
batalia favorita: Duel on Mustafar (eh... nu cea mai mare, cdar cu siguranta e importanta)
soundtrack preferat: Force theme si Imperial March
light saber preferat: rosu C::::::C---------------------------------
filmul preferat: A new Hope si The Empire Strikes Back
planeta preferata: Coruscant si Death Star

si cam atat despre mine...

stiti ce? ar trebui sa deschidem un club al fanilor LSW :D
LEGO System Master!

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă

Mesaj de lapsanszkitamas » Mar, 03 Ianuarie '12, ora 00:29

@ Quinlan Vos: ma inchin inaintea ta, maestre! :0 :0 :0 o mica intrebare: de cat timp esti fan fanatic SW?
desigur, ai recordul pt cel mai lung post.
@ cristi333: m-am si inscris ;)
N33 scrie:am scos mai de mult un documentar despre cum trebuia sa functioneze vehiculele si navele ...
Din pacate acele nave nu s-ar putea invarti asa in spatiu (lipsa de aer) ,landspeeder-urile si celelalte nu ar putea zbura ... si etc etc ...
OBIECTEZ!!! e imposibil din cauza cunostiintelor noastre limitate, nu din cauza ca sunt SCI-FI. singurul lucru pe care nu-l inteleg, cum pot navele cu motor repulsorlift (LAAT-gunship, dropship) zbura prin spatiu si la altitudini mari. teoretic e posibil, insa in realitate, departe de o masa gigantica (de exemplu plabete, stele, asteroizi, nave ffff mari) navele cu motor repulsorlift zboara foarte lent si sunt incontrolabile (exista posibilitatea de a deveni un "perpetuum mobile")

Quinlan Vos
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de Quinlan Vos » Mar, 03 Ianuarie '12, ora 19:00

@lapsanszkitamas: thanks man! ;) am fost pasionat de Star Wars inca din 1997 cand am fost cu parintii la cinema sa vedem lansarea remasterizata de la "A New Hope". Eram mic si nu intelegeam mare lucru, iar lui Vader ii spuneam robotul negru. Cu timpul am inceput sa devin din ce in ce mai interesat de Star Wars dar momentul cand am devenit fan a fost cand am vazut la cinema "The Phantom Menace". Pe atunci aparusera si seturile Lego Star Wars ... inca imi amintesc cand am primit 7121-ul. Si de atunci "dragostea" mea pentru Star Wars nu a incetat. Dupa lansarea episodului 3 am inceput sa citesc carti si comics-uri si a inceput sa imi placa Star Wars si mai mult.

Dar nicidata nu am exagerat (cum faceam cu lego ... cum toti facem cu lego). Nu sunt "fanatic" (sau sunt?) ci pur si simplu imi place sa revad filmele din cand in cand si sa mai citesc cate o carte/comic book. Si acum imi aduc aminte ca nu am mai citit un roman Star Wars de mai bine de doi ani asa ca ar fi timpul sa "reintru in joc".