si inca nu l-ai convins sa se inscrie pe rolug?(e mare fan, la sensul propriu, adica pentru el, lego e un mod de viata roflol )
apropo, la noi e la fel...

si inca nu l-ai convins sa se inscrie pe rolug?(e mare fan, la sensul propriu, adica pentru el, lego e un mod de viata roflol )
abia ieri i-am spus sa se inscrie, dar nu cred ca si-a facut cont inca...lapsanszkitamas scrie:si inca nu l-ai convins sa se inscrie pe rolug?(e mare fan, la sensul propriu, adica pentru el, lego e un mod de viata roflol )
Poate ajunge si el ca unii dintre noi (daca nu e deja), sa dea banii de chirie/intretinere/facturi/mancare roflol pe LEGOcristian333 scrie:abia ieri i-am spus sa se inscrie, dar nu cred ca si-a facut cont inca...lapsanszkitamas scrie:si inca nu l-ai convins sa se inscrie pe rolug?(e mare fan, la sensul propriu, adica pentru el, lego e un mod de viata roflol )
Ca N33? roflolgeo2087 scrie:
Poate ajunge si el ca unii dintre noi (daca nu e deja), sa dea banii de chirie/intretinere/facturi/mancare roflol pe LEGO
da. cel mai apropiat fan de locatia mea e benny07. pe locul doi se afla infested.chirox_krika scrie:nici tu n-ai fani prin zona