Pai cum asa ? Are peste 1000 de piese... la $90 mi se pare ok, pe clever toys considerabil mai scump...Grecu_ scrie:Fara suparare, 8295 nu-si merita banii, mai ales banii astia.
Comanda N33(Reclame si info)
Re: Comanda N33(Reclame si info)
La pret aproape egal e si 8265, selectie mult mai buna de piese, model clar mai interesant, playability infinit mai mare.
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Salut N33,
Am vazut la Kockabolt aici http://www.bricklink.com/store.asp?p=multipla 8295 Telescopic Handler si vreau sa cumpar 1 bucata.
De asemenea, sunt interesat de http://www.kockaaruhaz.hu/lego-pet-shop ... .html/hun/, doar ca nu-s 100% hotarat sa-l iau(daca stii ca-l poti lua din alt loc mai ieftin, spune-mi).
Technic-ul singur il iau. As vrea sa stiu cat ma costa toata treaba(o data pt ambele, o data doar pt technic) cu tot cu transport(locuiesc in Bucuresti) si in cat timp(aproximativ) ar ajunge la mine.
Apoi voi lua o hotarare si in privinta pet shop-ului.
Mersi!
Pai din de pe BL ... ma intalnesc cu tipul daca este sigur si cumpar personal,de kockaruhaz ... ce sa zic ... poate mai bine ar fi de la legomarkabolt.hu depinde unde e mai ieftin...
Cat despre transport ... am o mica ... problema ajung in tara pe 22 dec ... posta e super ocupata pe timul sarbatroilor ....
La asta nu m-am gandit si curierul e scump ... + nu am drum in Bucuresti ... dar stai ...
Merge in fiecare zi tren la buc si trimit ca unui alt client
Transportul e de obicei 50 lei pt seturile mari + 10 lei pt tren sau pt posta daca e in valoare de 100 lei e cam 4 lei ...
Daca Nick-name vede asta ma omoara dar ... rezolv ...
Poate mai bag cv oferte de craciun
Hmm de acord intr-un fel, imi place 8265-ul... doar ca am deja 8455 Back-Hoe si-s satul de excavatoare... Sa mai iau inca unul nu prea are rost pentru mine, d'asta am ales ceva mai diferit...Grecu_ scrie:La pret aproape egal e si 8265, selectie mult mai buna de piese, model clar mai interesant, playability infinit mai mare.
- Nick-Name
- gură spartă

Daca NickName vede ce?......
Apropo, s-ar putea sa mai cumpar niste piese de pe bricklink dupa craciun. Poate apelez la tine
Apropo, s-ar putea sa mai cumpar niste piese de pe bricklink dupa craciun. Poate apelez la tine
- N33
- gură spartă

Ca transportul prin posta a costat vreo 4 lei si eu ti-am cerut 10 ... ma rog ... oricum ramane pe viitor ...
Poti sa faci modelul B de la 8265, tot mai tare mi se pare fata de 8295.
Eu le-am luat cam in ac. timp cu cca 45euro + transport bucata. De atunci regret ca n-am luat 2 8265
Daca vrei ceva diferit, ia in considerare si 8109
Eu le-am luat cam in ac. timp cu cca 45euro + transport bucata. De atunci regret ca n-am luat 2 8265
Daca vrei ceva diferit, ia in considerare si 8109
- Nick-Name
- gură spartă

Si eu care credeam ca am iesit mai ieftin ca ai transformat altfel din huf in lei roflol
-
gallgeorge
- gură spartă

salut.un mindstorm nxt 2.0 cam cat ar costa?cu tot cu transport.mersi
- N33
- gură spartă

Um Mindstorm 2.0 costa 1204.94 lei acuma + transport pana in Ro 50 lei si nu am habar cat costa Posta Romana pt asa un pachet mare in care incape LEGO-ul.
- thedutch21
- gură spartă

@Starlight : dintre 8265 si 8295, eu tot 8265 zic ca merita sa-l cumperi, pt ca are functii si piese mai interesante. in primul rand e 4x4 (deci ai 2 diferentiale), are 3 actuatoare (la 8295 e doar unul) si motor cu pistoane...
btw, 8455 din cate stiu e cu hidraulice, insa 8265 are actuatoare, deci se poate motoriza mult mai usor (are si instructiuni cum sa-i montezi setul Power Functions 8293). dacxa ai vreo 3 motorase M , unul XL, 2 IR recievere si o telecomanda, poti sa-l motorizezi complet destul de usor (gasesti si cateva instructiuni pe net).
btw, 8455 din cate stiu e cu hidraulice, insa 8265 are actuatoare, deci se poate motoriza mult mai usor (are si instructiuni cum sa-i montezi setul Power Functions 8293). dacxa ai vreo 3 motorase M , unul XL, 2 IR recievere si o telecomanda, poti sa-l motorizezi complet destul de usor (gasesti si cateva instructiuni pe net).
- N33
- gură spartă

Apropo am si eu 8265 Front loader,l-am motorizat si isi misca bratul ... mie imi place si cred ca si-a meritat banii.
Ati reusit sa ma convingeti legat de 8265 vs 8295. Da, dupa ce m-am uitat la lista de piese ale fiecarui model, clar 8265 este mult mai "dotat". De fapt ce m-a convins a fost faptul ca excavatorul are 2 diferentiale in timp ce telescopic handler-ul n-are nici unul. De actuatoare n-am fost nicidecum impresionat, da sunt 3 vs 1 dar intotdeauna am fost fan pneumatice si-s foarte dezamagit ca seturile din ziua de azi nu mai folosesc asa ceva(cu exceptia unimog-ului, care tot nu-i complet, n-are air tank). Nici mare fan al motorizarilor nu-s, decat daca ar avea telecomanda si IR receivere, dar vad ca cel putin la sectiunea technic, lego sunt destul de zgarciti in a lansa astfel de modele.
Pai ramane in felul urmator:
1. N33 - daca nu ai comandat deja telescopic handler-ul, te rog spune-mi cat ma costa un 8265 - nu l-am vazut nicaieri pe site-urile care le-ai postat tu, dar poate m-am inselat. Daca 8265 nu este de gasit, atunci revin la telescopic handler...
2. tot pt N33 - m-am hotarat asupra pet shop-ului si raspunsul este da, vreau sa-l iau
Multumesc tuturor pentru sfaturi!
Pai ramane in felul urmator:
1. N33 - daca nu ai comandat deja telescopic handler-ul, te rog spune-mi cat ma costa un 8265 - nu l-am vazut nicaieri pe site-urile care le-ai postat tu, dar poate m-am inselat. Daca 8265 nu este de gasit, atunci revin la telescopic handler...
2. tot pt N33 - m-am hotarat asupra pet shop-ului si raspunsul este da, vreau sa-l iau
Multumesc tuturor pentru sfaturi!
- N33
- gură spartă

Ce prostie nu-l gasesc nicaieri pe aici ... nu am ce sa fac ... era pe Vatera (in Debrecen) dar era motorizat cred si era dezfacut ...
-
TOOBU4U
- comunicativ

Starlight, daca esti asa pasionat de pneumatics mai vechi cauta modele technic mai vechi pe ebay 
Poti sa gasesti niste super oferte daca te uiti bine... cum ar fi asta de mai jos ... care are bid de 1 lira
http://www.ebay.co.uk/itm/Lego-Technic- ... 3cbe781600
La fel 8265 il gasesti pe ebay daca prin Ungaria e asa rar
Poti sa gasesti niste super oferte daca te uiti bine... cum ar fi asta de mai jos ... care are bid de 1 lira
http://www.ebay.co.uk/itm/Lego-Technic- ... 3cbe781600
La fel 8265 il gasesti pe ebay daca prin Ungaria e asa rar
"We don't stop playing games because we grow old, we grow old because we stop playing games!"