Desi sunt un membru destul de vechi, inca nu m-am prezentat "oficial".
Ma numesc Andrei (Dar prefer Nick), sunt din Brasov si am 14 ani.
In copilarie nu m-am prea jucat cu lego, el fiind prea scump
Am redescoperit Lego-ul cand tatal meu mi-a adus un mic bionicle din alta tara:4868-1: Rahaga Gaaki
Apoi, am colectionat bionicle de n-am mai putut, am mai facut rost de doi exo-force:

Si iara am continuat cu bionicle, iar am facut rost de doua mars-mission, MX-11 Astro Fighter si MT-31 Trike si un Cool Cars, de la creator
Astro-fighter-ul fiind unul dintre seturile mele preferate.I anul Domnului 2008, s-a produs schimbarea: A aparut seria Agents! Eu fiind innebunit dupa Bond James Bond si dupa spioni, mi-a placut instantaneu.
Tot atunci am inceput sa fac si mocuri din system, combinandu-l cu piese chinezesti. (Teribila greseala
Am renuntat la bionicle si am colectionat power miners, space police, cateva city...
Inca mai combinam piesele lego cu cele chinezesti pana am dat din intamplare de brickenburg cu concursurile lor.
M-am inscris si atunci am vazut cat de frumos este sa construieste pe o anumita tema.
Am inceput sa construiesc numai cu lego, urand chinezariile.
Dupa vre-un an de comenzi la varuna (aflasem ca era distribuitor lego in romania) am gasit si clevertoys-ul, si, automat Rolug-ul!
Teme preferate nu prea am, fiind "invatat" de mic cu teme trecatoare.
Imi place sa construiesc atat pe teme sci-fi, cat si pe teme din trecut... dar tot nu ma pot abtine sa pun o racheta sau un OZN pe acolo. roflol
Acum catva timp, mi-am descoperit vocatia: Microscale-ul.
Cam asta e viata mea de Lego-ist pana sa ajung pe forum
Spor la citit! (desi daca ati citit asta inseamna ca ati citit tot
P.s. Scrisul asta mult mi se trage de la blogul pe care l-am tinut in clasa a 6-a... De atunci vine si Nick-Name