LE5100kw

Scrie răspuns
Emersonac
comunicativ
comunicativ
Judet: Bucuresti

LE5100kw

Mesaj de Emersonac » Vin, 12 Iulie '24, ora 21:33

Locomotiva electrica romaneasca, 6-wide. Am avut initial probleme cu forma carcasei si gaurile din parbriz dar le-am "umplut" cu niste brackets 1x1x2.
Imagine

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Re: LE5100kw

Mesaj de lapsanszkitamas » Mar, 16 Iulie '24, ora 09:15

Bro, de ce ai ales fix schema vomitata de SCRL Brasov. Mai bine Coca Cola sau clasica ca dunga rosie/albastra/tricolor, schema asta cu sasiul gri reprezinta punctul culminant al decaderii CFRului: locomotive in 4-5 motoare, cu sistemele de control invechite, dar trase cu vopsea sa para ca o ducem bine. Ziua si defectul la SCRListe, pretul platit fiind sacrificarea imaginii de patrimoniu
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

Emersonac
comunicativ
comunicativ
Judet: Bucuresti

Re: LE5100kw

Mesaj de Emersonac » Mar, 16 Iulie '24, ora 22:15

lapsanszkitamas scrie:
Mar, 16 Iulie '24, ora 09:15
Bro, de ce ai ales fix schema vomitata de SCRL Brasov. Mai bine Coca Cola sau clasica ca dunga rosie/albastra/tricolor
si eu am aceeasi opinie, dar a fost cea mai usoara schema de executat in mod "brick-built" (plus ca nu sunt fan al decal-urilor, le folosesc numai si numai daca nu exista varianta brick-built).

Acum ca am forma locomotivei voi incerca si alte scheme dar este mai greu dat fiind faptul ca trebuie sa am acele geamuri in forma de cerc (daca dai zoom, vei vedea ca sunt inversate fata de rest si trebuie tot design-ul sa fie invers).