Salut,
New member here.
Mi-e greu sa spun lucruri despre mine, dar incerc.
Imi plac creatiile LEGO de cand eram mic, dar costurile ceva mai ridicata au fost prohibitive in copilarie.
Acum, dupa 30 ani, am inceput sa cochetez iar cu LEGO si incep sa-mi creez o colectie.
THe crown jewel e 10265, fiind fan Mustang de mult.
Acum incerc sa fac loc in casa pentru modele noi si sa sa adaptez Mustangul cu power functions.
Hello
- Homersapien
- gură spartă

Re: Hello
Bine ai venit! Aici gasesti ce ai nevoie, suntem multi cu power functions in vene, noi mai mult in Technic dar e o idee si sa pui in Mustang, ai nevoie de ajutor la ceva?
ce modele noi mai vanezi?
ce modele noi mai vanezi?
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
- Homersapien
- gură spartă

nu e foarte mult spatiu prin mustang, m-am uitat prin mustangul meu dar altii au reusit astfel ca iti urez spor. daca vrei iti dau link la metoda folosita de altii dar cred ca e mai frumos sa te chinui tu singur 
-
matthersro
- tăcut

- Judet: Brasov
Am gasit cateva instructiuni pe net, inca incerc sa fac review la ce piese am si ce mi-ar trebui.
Din pacate seturile pe care am pus ochii sunt ceva mai scumpe(42009 , 42110) si as vrea o intreaga colectie de PF...inca calculez bugete.
Asteptam cu nerabdare si Dodge Charger-ul din Fast and Furious, dar mi se pare urat cu spume. Stiu ca e 100% tehnic, fata de mustang care e Creator, dar mi se pare efectiv urat...n-as putea sa-l pun langa mustang.
Din pacate seturile pe care am pus ochii sunt ceva mai scumpe(42009 , 42110) si as vrea o intreaga colectie de PF...inca calculez bugete.
Asteptam cu nerabdare si Dodge Charger-ul din Fast and Furious, dar mi se pare urat cu spume. Stiu ca e 100% tehnic, fata de mustang care e Creator, dar mi se pare efectiv urat...n-as putea sa-l pun langa mustang.