Buna ziua, acum cateva zile am fost "lovit" de o idee de colaborare ca sa ii spun asa. Aceasta idee presupune o colaborare cu magazinele Lego din Romania sau poate dar unul pentru ca daca sunt mai multe ar fi probleme cu concurenta ( ma gandesc ca cel mai usor este sa colaboram cu magazinele cu care avem intelegerea de 10%) prin care magazinul trimite un set Lug-ului si dupa aceea cei din Lug trimit user-ului setul si in functie de tema ,un user doritor ,care se pricepe, sa faca review setului. Dupa aceea review-ul poate fi postat pe site-ul nostru, pe site-ul magazinului si pe paginile de facebook( a Lug-ului si a magazinului care a trimis setului). Ma gandesc ca setul ar fi cel mai bine sa ramana la cel care a facut recenzia, dar ar fi interesant si daca dupa ar avea loc un concurs in care setul este trimis unui norocos participant( concursul poate avea loc pe facebook cu un Share sau like sau printr-o alta metoda) aceasta abordare ar putea fi totusi problematica deoarece setul este disigilat desi (un lucru gratis este un lucru gratis) prin aceasta metoda cu setul trimis am "raspindii microbul LEGO" si magazinul partener nu ar fi nevoit sa puna la dispozitie 2 seturi lucru care nu stiu daca afecteaza sau nu magazinul.Daca sunt trimise 2 seturi unul este premiu pentru raspindirea recenziei iar celalalte ramane utilizatorului nostru. Daca persoana care a facut recenzia nu pastreaza setul ar fi ok un procent de 20-25% reducere in magazin.
Aceasta recenzie a unui set ar putea avea loc la o luna adica un set sa aiba o recenzie pe luna.Sunt de acord si cu faptul ca aceste recenzii se gasesc pe internet dar multi nu se descurca cu Limba Engleza , ma refer la copii dar si adulti. In opinia mea aceasta colaborare ar fi benefica si pentru magazin si pentru LUG si userii lui. Tot procedeul se poate modifica pentru a fi bine pentru ambele parti.
Eu am zis sa va prezint aceasta idee si sa va intreb daca este o idee buna si daca credeti ca ar putea avea loc? Daca aveti completari sau propuneri ,astept sa le citesc.
Va multumesc.