Under water exploration whit UWEV v.RED & Wormy

Scrie răspuns
N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Under water exploration whit UWEV v.RED & Wormy

Mesaj de N33 » Sâm, 16 Iulie '11, ora 15:43

Asta este povestea unei explorari cu succes:
In adancurile apelor se afla chesti periculoase,ne explorate de nimeni.Acuma ingineri au proiectat un viermisor robot care poate explora adancurile apelor,daca este atacat se paote ascunde in pamant.
Robotul a gasit ceva noi soiuri de corali care trebe documentate asa ca au chemat submarinul UWEV v.RED (adica Under Water Exploration Vehicle Version RED ).Dupa documentarea coralilor se duc spre suprafata.

Si acum sa trecem la chestii tehnice ;)
Pentru construirea submarinului am folosit altfel partile ... decat ar cum s-ar folosi normal. Am folosit culoarea rosie pt ca nu am avut destule piese galbene .. Am construit fundul ... oceanului,am pus:corali,pestisori,pestera,cateva ramasite al unui vas scufundat,pe Wormy si o ancora.

Cateva imagini:
http://www.flickr.com/photos/61922194@N ... hotostream
Am modificat pt ca un moderator se plagea pt ca tot postul era plin de poze ...
EDIT:Am mai modificat si mai sunt cateva poze jos !!! !!! !!!
Ultima oară modificat Mar, 19 Iulie '11, ora 16:44 de către N33, modificat de 4 ori în total.

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Sâm, 16 Iulie '11, ora 15:45

Ultima oară modificat Lun, 18 Iulie '11, ora 18:10 de către N33, modificat 1 dată în total.

N33
gură spartă
gură spartă

Re: Under water exploration whit UWEV v.RED & Wormy

Mesaj de N33 » Sâm, 16 Iulie '11, ora 15:47

Ultima oară modificat Lun, 18 Iulie '11, ora 18:11 de către N33, modificat 1 dată în total.

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Sâm, 16 Iulie '11, ora 15:48

Ultima oară modificat Lun, 18 Iulie '11, ora 18:11 de către N33, modificat 1 dată în total.

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Sâm, 16 Iulie '11, ora 17:55

Bravo N33, e mult mai bine asa intr-o singura culoare! ;) Imi place ca ai pus si fundul marii si pe Wormy roflol ! Vad ca ai facut si ...o ancora... ( :x ) :p . Ai folosit si tehnici de constructie la submarin si la chestia aia inclinata! :D Dar ,,fundul marii" e un pic cam aglomerat... Poate-l poti face mai mare sau sa scapi de ceva. Ai putea lucra si la ,,coada" UWEV, adica sa pui scaunul pe un plate de 2x4 (in lateral) si langa sa pui o piesa de 2x2 , tot neagra. :D Ar arata mai bine (adica asa se observa clar ca e scaun)!
Dar totusi e foarte bine! Felicitari inca o data!
Si succes la concurs! ;)
P.S. Coloana aia neagra de pe fundul marii e LEGO?

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Sâm, 16 Iulie '11, ora 19:12

Salutare
Vad ca ai facut si ...o ancora... daca este un vas scufundat ... ce vrei sa pun ? roflol

''Dar ,,fundul marii" e un pic cam aglomerat... '' Nu chiar ... sunt multi corali si in realitate.

''Ai putea lucra si la ,,coada" UWEV, adica sa pui scaunul pe un plate de 2x4 (in lateral) si langa sa pui o piesa de 2x2 , tot neagra. :D Ar arata mai bine (adica asa se observa clar ca e scaun)!''
Nah asta nu prea inteleg ... cum sa pun ? Ai putea face o poza (construiesti din piesele tale doar partea aia si o fotografiezi)

''Coloana aia neagra de pe fundul marii e LEGO?'' Da e lego ... cred ca este o piesa de la ceva vapor ...

MS de sfaturi ;)

alexutzu300
gură spartă
gură spartă

Mesaj de alexutzu300 » Sâm, 16 Iulie '11, ora 20:14

Toate piesele mocului sunt originale?Unele nu par a fi.Oricum,mult noroc la concurs,imi place nava ta.Dar te rog,de acum incolo,foloseste flickr(http://www.flickr.com ,contul se face gratuit),uploadeaza pozele acolo si apoi posteaza-le pe forum,cu taguri.Este obositor si enervant sa te uiti la 10000 de posturi cu attachmentssi destul de useless.
Imagine
Strada mea modulara.Check it out,leave a comment.
http://www.flickr.com- Pentru topicuri cu mai mult de 3 poze,va rog,folositi flickr.O mie de posturi cu attachments sunt obositoare.

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Sâm, 16 Iulie '11, ora 20:21

frumos...mic dar frumos....
imi place cum l-ai facut.fundu' marii chiar e cam aglomerat.incearca sa respandesti coralii si intre ei sa pui scoici,crabi,etc(adica chestii mici si colorate)

succes la concurs
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Sâm, 16 Iulie '11, ora 20:26

Hopa! Scuze! am gresit ! Iti trebuie o paca de 2x3 studs si una de 1x2 studs... Acum nu am piesele la mine, dar o sa iti explic... Deci, ia placa plata de 2x3 studs, ce culoare vrei . Ia placa plata de 1x2 studs, neagra, si pune-o in lateralul placii de 2x3 (ca si cand ai impartii placa de 2x3 in 3 parti) . Acum ia scaunul negru si pune-l in spatiul care a mai ramas (adica langa placa neagra de 1x2), cu spatarul spre mijloc, cum sat si pe submarin. Acum pune ce ti-a iesit in locul actual al scunului (vezi sa stea bine, pe mijloc!).
Succes la construit ! roflol :p roflol

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Sâm, 16 Iulie '11, ora 20:30

Bine,voi face cont pe Flickr,voi reface fundul mari si submarinul !
Toate piesele sunt originale,unele sunt foarte vechi ... chair si din 1800 -1900 ... sau din era aia ...
Am chiar si o placa de la Adventures cu o fata de berbec sau ce o fi pe ea ...

MODERATOR:Ca sa nu fac prea mult offtopic,Lego nu exista in 1800-1900.Magazinul cumparat de Ole Kirk functiona inca din 1895.Magazinul a fost cumparat in 1916 si in 1932 a inceput sa construiasca jucarii din lemn.In jurul anului 1947 au inceput sa apara piesele de plastic.Greu de crezut sa detii astfel de piese.Anyway,multumesc pentru intelegere.

Atunci sa scriu asa 1900 >>>
Si sunt ceva piese foarte vechi (cu "mult" inainte de 2000)... sa clarific

Salutare
Am refacut un pic ... cum ati cerut ... si am rearanjat fundul marii .. :)
Aici sunt niste poze,mai exact 6:
http://www.flickr.com/photos/61922194@N ... otostream/

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Mar, 19 Iulie '11, ora 17:16

Da da da! Arata mai bine asa! ;) Vad ca ai refacut coada (asa-i ca arata mai bine?), si fundul marii e mult mai bun! :D Imi place acel pui de rechin, avand in vedere ca nu ai chiar asa de multe piese, e foarte bun, bravo! La fel si acel crab rosu, dar celalalt e ideea... :) . Si acum nu mai pare asa de aglomerat, poate si fiindca l-ai fotografiat din alta pozitie ; dar vezi, asa ai avut si loc de alte detalii care iti imbunatatesc lucrarea!
Inca odata felicitari si bafta la concurs! ;)

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Mar, 19 Iulie '11, ora 18:09

Mersi !
Da arata mai bine cu coada aia submarinul !
Apropo de pesti ... toate sunt scoase din imaginatia mea ... asa ca toata lume le vede cum le vrea ... nu sunt o anumita specie :)
Ma bucur ca va place !