Policlinica-Cabinetul de stomatologie (etaj1)
Policlinica-Cabinetul de stomatologie (etaj1)
Stiu ca aici nu va place ! dar ...ce sa-i faci, decat sa nu dormi de durere, mai bine treci pe aici din vreme!
Aparatul are aceeasi mobilitate ca si cel adevarat (lumina,masuta) iar scaunul se regleaza si el (doar nu se ridica)...deasemeni -ca si la cele adevarate nu curge apa la turbina !(nici nu stiati ca asa ar trebui ?!) Garantam sterilizarea instrumentelor....
Aparatul are aceeasi mobilitate ca si cel adevarat (lumina,masuta) iar scaunul se regleaza si el (doar nu se ridica)...deasemeni -ca si la cele adevarate nu curge apa la turbina !(nici nu stiati ca asa ar trebui ?!) Garantam sterilizarea instrumentelor....
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Re: Policlinica-Cabinetul de stomatologie (etaj1)
Super tare!
Dar tot imi creeaza o senzatie de disconfort imaginea medicului. Nu poti sa-l inlocuiesti provizoriu pentru poze cu o majoreta sau ceva similar?
Dar tot imi creeaza o senzatie de disconfort imaginea medicului. Nu poti sa-l inlocuiesti provizoriu pentru poze cu o majoreta sau ceva similar?
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Frumoasa creatia, dar simt o durere in zona premolarilor 1 cand vad medicul
toti 4 ??? sau doar sus stanga ?lapsanszkitamas scrie:Frumoasa creatia, dar simt o durere in zona premolarilor 1 cand vad medicul
Nu va fie frica baieti, medicul are o seringa mare cu anestezic!
Chyck, felicitari pentru creatie! M-au dat gata detaliile din cabinet: scaunul, ustensilele, mobilierul. Esti cumva "in domeniu"?
Chyck, felicitari pentru creatie! M-au dat gata detaliile din cabinet: scaunul, ustensilele, mobilierul. Esti cumva "in domeniu"?
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Toti 4, mai ales ala de jos stanga (avea lungimea de 8-10mm). S-a chinuit saracu' medic sa-l scoata cam 75-80 min. Dupa 2 anestezice si chinuri groaznice, a reusit sa-mi ieie pofta de mancare si viata pentru 3 zile 
Ultima oară modificat Lun, 22 Februarie '16, ora 20:56 de către lapsanszkitamas, modificat 1 dată în total.
Multumesc- vor mai fi si alte aparate medicale....sper eu la fel de amanuntite....mrdc scrie:Nu va fie frica baieti, medicul are o seringa mare cu anestezic!
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Laudabila fie realizarea dar de fiecare data cand ma intorc si revad topicul asta ma uit cu consternare la cabinetul medical si la bietul pacient. Cred ca scena unei crime as fi reusit sa o privesc mai detasat...