LEGO FAN
-
mariuszach
- tăcut

LEGO FAN
Salutare tuturor pasionatilor de LEGO!!!
Numele meu este Marius. Am 29 de ani, sunt inginer constructor si un mare pasionat de jucariile LEGO.
Primul meu contact cu jucariile LEGO a fost la varsta de 9 ani, la scoala. Invatatoarea ne-a spus ca pentru ora de educatie plastica si creativitate (nu mai retin exact denumirea materiei) sa aducem jucarii pentru a putea crea ceva, in echipa cu colegul de banca. Eu venisem cu celebra plastilina. Colegul meu, adusese un joc LEGO. Din acel moment am simtit farmecul acestor jucarii.
Desi in acea perioara era destul de greu sa obtii astfel de jucarii, am reusit in timp sa aduc foarte multe caramizi si minifigurine.
Ce imi place foarte mult, este sa fac modele la scara, pentru diverse vehicule.
P.S. Desi copii mei sunt mici, 4 si respectiv 2 ani, le cumpar constant jucarii LEGO pentru a le dezvolta creativitatea.
Numele meu este Marius. Am 29 de ani, sunt inginer constructor si un mare pasionat de jucariile LEGO.
Primul meu contact cu jucariile LEGO a fost la varsta de 9 ani, la scoala. Invatatoarea ne-a spus ca pentru ora de educatie plastica si creativitate (nu mai retin exact denumirea materiei) sa aducem jucarii pentru a putea crea ceva, in echipa cu colegul de banca. Eu venisem cu celebra plastilina. Colegul meu, adusese un joc LEGO. Din acel moment am simtit farmecul acestor jucarii.
Desi in acea perioara era destul de greu sa obtii astfel de jucarii, am reusit in timp sa aduc foarte multe caramizi si minifigurine.
Ce imi place foarte mult, este sa fac modele la scara, pentru diverse vehicule.
P.S. Desi copii mei sunt mici, 4 si respectiv 2 ani, le cumpar constant jucarii LEGO pentru a le dezvolta creativitatea.
- talex
- gură spartă

Re: LEGO FAN
Salutare Marius bine ai venit!
Sa postezi creatiile tale si voastre in zona de MOCuri a forumului sunt curios cum arata aceste modele
De ce teme esti pasionat?
Sa postezi creatiile tale si voastre in zona de MOCuri a forumului sunt curios cum arata aceste modele
De ce teme esti pasionat?
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal
- george.andrei
- gură spartă

salutare si bine ai venit !
p.s.: sa ne spui si de unde esti.
p.s.: sa ne spui si de unde esti.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Jucarie, zici? roflol Bun venit in comunitatea noastra. Sunt(em) nerabdatori sa vedem creatiile 
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Bine ai venit!
@Tamas, roflol
@Tamas, roflol
-
TheFanOfLego
- guraliv

- Judet: Bucuresti
Bun venit!
(Tamas mor de ras)
(Tamas mor de ras)
Bine ai venit intr-o super comunitate
Best life with Lego!!!Don't try to change this lifestyle!!!