Salutare tuturor fanilor lego
-
we like 911
- tăcut

Salutare tuturor fanilor lego
Buna ma numesc Alex si sunt fan lego de cand ma stiu in principal imi place lego trains de 9v si lego technic , colectia mea cuprinde lego train 4564 ,4532,4525 , pe langa lego train am si lego ufo 6979 si multe altele , iar din lego technic am 8479 , 8421,8439,8437,8042,8226 si de la copie dupa lego am elighten lego technic ferrari enzo (lego 8653 ii originalul) si cam atat va pot zice despre hobby ul meu
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- ikarus
- gură spartă

- Judet: Bucuresti
Re: Salutare tuturor fanilor lego
Salut si bine ai venit. Ce bine arata 8421-le ala 
Pagina de Facebook a rolug
Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)
sugestii / plângeri, la mine!
consiliere matrimonială, la Adrian.
Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)
sugestii / plângeri, la mine!
consiliere matrimonială, la Adrian.
da ma...foarte fain 8421-ul
e cumva de vanzare ? 
-
we like 911
- tăcut

ii extraordinar modelu 8421 dar nu este nimic de vanzare pentru ca incerc sa imi fac o colectie de lego technic. Si in plus si eu am gasit foarte greu modelu 8421 si ii sunt foarte recunoscator persoanei de la care il am si ii in maini bune in colectia mea 
I see... 
- Nick-Name
- gură spartă

ii cumva de vanzare UFO 6979?
Sau macar minifigurinele?
- dinutu
- gură spartă

Mie imi place la nebunie ferariul rosu, e superb dar si acea macara galbena pe care nu o gasesc niciunde de vanzare
De unde ai luat Ferrariul ( l-as vrea si eu ) ...
Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu
I just want de best, the best or nothing!
Dinu Busegeanu
I just want de best, the best or nothing!
-
we like 911
- tăcut

dinutzu scrie:Mie imi place la nebunie ferariul rosu, e superb dar si acea macara galbena pe care nu o gasesc niciunde de vanzare![]()
![]()
Da sincer si mie imi place la nebunie ferrari-ul dar lego in sine nu e original este o copie de lego technic de la enlighten si l-am cumparat cu 1 milion 700.000 lei vechi din Modern din centru langa opera din Timisoara.In cea ce priveste macaraua galbena am gasito greu de tot dar si-o meritat toti banii
-
we like 911
- tăcut

Cu stima si respect dar nu e de vanzare 6979.Nick-Name scrie:ii cumva de vanzare UFO 6979?
- george.andrei
- gură spartă

salut, spune-mi cat de bine este realizata copia dupa acel ferrari enzo? (calitatea materialelor folosite, imbinarea pieselor, calitatea pneurilor) eu am numai lego technic original dar pentru modelul enzo as face o exceptie (singura exceptie) ! oricum l-as tine montat si in nici un caz nu as amesteca piesele Lego original cu fake-uri ! ms
-
we like 911
- tăcut

Buna Andrei, copia dupa ferrari enzo ii facut identic cu originalu dar calitatea pieselor este mult mai dura ca si originalu si piesele se imbina mult mai greu deci pe mine mo durut degetele la unele imbinari de numa numa dar sio meritat efortu , rotile is dintr-un cauciuc mai dur dar ii identic cu originalu,si cel mai bine daca iti cumperi modelu asta ii sa il faci dupa instructiunile originale de pe pozele de pe siturile care ti le da de pe net pentru ca eu m-am luat dupa instructiunile care or venit pachetu si am gresit de cateva ori ce arata acolo pentru ca nu era clar.Si eu am facut o exceptie cand am cumparat modelu pentru ca nu ma complic sa am fake-uri in colectie dar pentru mine am vrut sa il cumpar ca sa fie un proiect pe termen lung si sa il fac cat mai real posibil pentru ca am vrut sa o fac sa aiba suspensie indepententa pe toate 4 roti pentru ca am suspensia de la modelu 8838 si mai trebuie sa fac pe spate pentru ca pe fata i-am pus deja suspensie si na sa o fac cat mai reala posibil pentru ca si asa arata superb de totandrei.george scrie:salut, spune-mi cat de bine este realizata copia dupa acel ferrari enzo? (calitatea materialelor folosite, imbinarea pieselor, calitatea pneurilor) eu am numai lego technic original dar pentru modelul enzo as face o exceptie (singura exceptie) ! oricum l-as tine montat si in nici un caz nu as amesteca piesele Lego original cu fake-uri ! ms
- ovi12ro
- comunicativ

Esti din Timisoara? Am si eu trenuri si tehnic, de care is mandru de ele. Apreciez colectia ta si tine tot asa!
.
Lego is the future 
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
e membru inactiv. ultima data a intrat pe forum in iulie, insa ultima postare e din iunie 2011
-
we like 911
- tăcut

Buna ovi12ro , da sunt din Timisoara , si sunt mandru ca sunt colectionar lego , deoarece amici care imi vad colectia toti sunt placut impresionati , pentru ca nici lego technic , nici lego trenuri , nu sunt usor de construit si se vede ca este ceva frumos facut care o durat ceva timp ca sa le asamblez.
- AlexDesign
- gură spartă

Salut si bine ai venit(f.f.f.intarziat roflol ),din partea celuilalt Alex,care nu te va intreba daca e ceva de vanzare.