Bine ai... revenit?!
- tonicodrea
- gură spartă

Bine ai... revenit?!
Subiect pentru cei care au revenit pe forum dupa o lunga perioada de timp, eu numarandu-ma printre ei.
Dupa o absenta de ~2 ani am revenit pe forum in toata gloria mea! Nu am prea putut veni aici din cauza scolii, incepand din clasa a 7-a am avut din ce in ce mai mult de facut la Matematica si Informatica ca deabia aveam timp liber, si dupa mult timp, am inceput sa uit de forum. Dar dupa un "dark age" de ~2 ani am revenit! Voi posta niste mocuri incurand, nu stiu daca o sa fie asa de reusite, caci absenta mi-a cam distrus abilitatea de a construi. roflol
Dupa o absenta de ~2 ani am revenit pe forum in toata gloria mea! Nu am prea putut veni aici din cauza scolii, incepand din clasa a 7-a am avut din ce in ce mai mult de facut la Matematica si Informatica ca deabia aveam timp liber, si dupa mult timp, am inceput sa uit de forum. Dar dupa un "dark age" de ~2 ani am revenit! Voi posta niste mocuri incurand, nu stiu daca o sa fie asa de reusite, caci absenta mi-a cam distrus abilitatea de a construi. roflol
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
- tonicodrea
- gură spartă

Re: Bine ai... revenit?!
Multumesc de raspuns
Se pare ca a devenit putin pustiu forumul...
- braker23
- gură spartă

- Judet: Cluj
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/braker23/
Welcome back! E cam pustiu, dar ne straduim sa-l tinem in viata 
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Sti cum e forumul? Ca navele de razboi din Star Trek: echipaj mic, dar cu atat mai bine pregatit
In ultima perioada RoLUGul a devenit din ce in ce mai "zgomotos": MOCurile lui Vit au intrat in vizorul grupurilor internationale (pe facebook 1/4 MOCuri sunt ale lui Vit -azi l-am vazut pe asta cu maimuta), din c ein ce mai des avem concursuri cu premii, unele dintre ele fiind offline (da, intalniri oficiale ale LUGului nostru), unii am castigat concursuri internationale (vit-TBB Chibi, subsemnatul la RB etc)
O fi "pustiu" forumul, dar asta doar pentru ca suntem ocupati din plin cu pasiunea noastra (si joburi, familie, scoala roflol ). Mai putin conationalul tau cu 33 de atomi de azot... el e ocupat cu altele roflol
O fi "pustiu" forumul, dar asta doar pentru ca suntem ocupati din plin cu pasiunea noastra (si joburi, familie, scoala roflol ). Mai putin conationalul tau cu 33 de atomi de azot... el e ocupat cu altele roflol
- tonicodrea
- gură spartă

"Mai putin conationalul tau cu 33 de atomi de azot... el e ocupat cu altele " Clever! Mocurile lui Vit sunt deja de tierul lui MMM, deci avem mai multi "God like" Moc-eri printre noi. Si, ati mai facut intalniri dupa cea nu-prea-reusita din Sighet pe care eu si conationalul meu am incercat sa o organizam?
- Bricky
- Former Ambassador

- Judet: Bucuresti
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/brickys_world/
Toni, arunca un ochi si pe site, sa vezi si ala cat s-a schimbat. Apropo de intalniri, urmareste postarea legata de concursul de trial truck de la Brasov, sa vezi ce a fost acolo.
- tonicodrea
- gură spartă

Am intrat pe site, am vazut ca aveti versiune mobila, acum doar trebuie sa o faceti si pentru forum. Vreau si eu sa particip la Marea Moc-uiala asa ca o sa incerc sa postez 1 moc/saptamana.
- Bricky
- Former Ambassador

Forumul asa ramane, nu avem ce alta versiune sa ii facem. Vezi si concursul de newsletter.
- tonicodrea
- gură spartă

M-am abonat si la Newsletter! Vreau sa castig polybag-ul Chima pentru piesele alabstre roflol
- Bricky
- Former Ambassador

Nu este suficient ca ai completat formularul. Vezi sa si confirmi prin linkul primit pe mail si sa indeplinesti si conditiile pentru facebook. Multi au omis partea asta si desi au fost extrasi, nu au castigat.
- tonicodrea
- gură spartă

Stiu sa citesc si le-am facut pe toate inafara de confirmare pe care am facut-o acum, nu aveam acces la PC-ul meu si nu vreau sa ma loghez pe computere straine.
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Eu sunt mai nou de 2 ani pe aici asa ca pot sa te asigur ca sunt incantat de cunostinta. Ma bucur sa vad membri vechi revenind le vechile "naravuri"
Bine ai (re)venit!