Decebalus per Scorilo !
Decebalus per Scorilo !
Dupa aproape trei luni de documentare despre poporul Dac ( arme ,port ,constructi ,nivele sociale ,etc ) ,am reusit sa concep o mica armata de daci in frunte cu regele Decebal . Am incercat sa cuprind cat mai multe elemente dacice cum ar fi: steagul dac ,flaxul,sica ,arcul ,portul simplu fara armuri din placi de otel ci decat camasea de zale care era purtata de nobili . De asemenea si coiful se regasea tot la nobilime sau cavalerie. Dar gata cu lectia de istorie va las sa vizionati pozele .... cand o sa fac poze profi la Zidul lui Hadrian o sa fac si la daci .Pana atunci avem poze facute cu telefonu . 
Re: Decebalus per Scorilo !
Nu mai imi da voie sa incarc si celelalte doua poze cu fig separat
( . Ma lasa decat cinci poze .
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Foarte tare!
Habar nu aveam ca exista caciuli, barbi si arme de tipul asta in Lego. Iar feţele incruntate se potrivesc super.
Butoaiele sunt pline cu vin? :P
Au iesit beton!
Habar nu aveam ca exista caciuli, barbi si arme de tipul asta in Lego. Iar feţele incruntate se potrivesc super.
Butoaiele sunt pline cu vin? :P
Au iesit beton!
- braker23
- gură spartă

- Judet: Cluj
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/braker23/
Arata grozav, daci 100%, bravo! Alea nu cred ca sunt butoaie, de fapt 
Va multumesc mult .
Iulian ,multe din accesorile din acest moc sunt custom nu se gasesc in piesele lego . Caciulile sunt vopsite ,barba lui Decebal este de la fig Lincon ,flaxul este facut dintr-o sabie , dacul maro are o sabie de pe brickforge . Si legat de butoaie ,acelea nu sunt butoaie am vrut sa para ca niste coloane din lemn putin stilizate ,daca romani aveau coloane din piatra /marmura noi mai amarati din lemn
.
Iulian ,multe din accesorile din acest moc sunt custom nu se gasesc in piesele lego . Caciulile sunt vopsite ,barba lui Decebal este de la fig Lincon ,flaxul este facut dintr-o sabie , dacul maro are o sabie de pe brickforge . Si legat de butoaie ,acelea nu sunt butoaie am vrut sa para ca niste coloane din lemn putin stilizate ,daca romani aveau coloane din piatra /marmura noi mai amarati din lemn
Ultima oară modificat Sâm, 19 Iulie '14, ora 13:00 de către tuning, modificat 1 dată în total.
- vitreolum
- gură spartă

- Judet: Bihor
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/97901768@N07/
- iuliand
- gură spartă

Super! Multumesc de clarificari.
- Olaf The Viking
- comunicativ

Am ramas paf. Super idee si super realizare. Poate vad si cei de la LEGO si ne fac si noua niste seturi istorice daci, romani, greci, etc.
Ai putea sa bagi chiar mai multi arcasi, se pare ca la daci, si copii si femeile stiau sa traga cu el.
P.S. Vezi ca ala e falx, nu flax.
Ai putea sa bagi chiar mai multi arcasi, se pare ca la daci, si copii si femeile stiau sa traga cu el.
P.S. Vezi ca ala e falx, nu flax.
Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut.
www.machete.ro
www.machete.ro
- iuliand
- gură spartă

Bine ca nu e flasc...
Tipo, iti dai seama.
Da Olaf ai dreptate ,m am grabit si am stalcit cuvintele