Am nevoie neaparata si urgenta de 40 de bucati de lant http://www.bricklink.com/search.asp?q=3711
Daca dispuneti de ceva piese chear daca nu 40 e ok. Sunt dispus sa cumpar de la mai multe persoane pana intrunesc numarul necesar. Nu conteaza culoarea. Am nevoie cat mai urgent!!!
De unde esti? Poate sunt useri dispusi sa-ti imprimute o perioada piesele de care ai nevoie.
App, Braker23 face o comanda pe Bricklink de la un magazin care are piesele ce le cauti. Uite aici topicul: viewtopic.php?f=15&t=4058
Ia legatura cu el si cupleaza-te la comanda!
Uite mai, nu m-am gandit sa le caut acolo, mersi dutch de suugestie
Alea 40 de piese costa 26 de lei, ce zici, te adaug la comanda?
Vezi ca o trimit azi, asa ca nu ai mult timp de gandire...
Eu sunt din Cluj. Daca e cineva dispus sa ma ajute sub forma de imprumut cu acele piese, contra cost bineinteles, sunt deschis la negocieri. As avea nevoie de acele piese pentru o lucrare de licenta pe care trebuie sa o sustin in data de 7 iulie dar as avea nevoie de piese acum pentru a efectua niste teste. Mi-ar fi de ajuns si 20 de bucati. In principiu pe langa ce mai am eu mi-ar mai trebui vreo 15cm de lant. Daca puteti si doriti sa ma ajutati careva dintre voi nu ezitati sa ma contactati
Daca ma poate ajuta cineva am nevoie de piesele astea pentru o lucrare de licenta. Chear si de inchiriat daca puteti sa ma ajutati. Am nevoie de ele cam o saptamana. Platesc inchirierea ca si achizitia!!! Chear daac nu aveti numarul de 40 de piese tot e ok. Inchiriez si de la mai multe persoane. Eu sunt din Cluj Napoca. Va rog ajutati-ma!!!