Vand urmatoarele seturi
Vand urmatoarele seturi
Vand toate seturile de aici + alte piese Technic comandate separat de pe BrickLink
Cutii si instructiuni la mare parte din ele
Piesele in stare foarte buna (modelele au fost asamblate o singura data, 9398 e construit inca)
http://brickset.com/sets/ownedby-Anathaema
1500 lei + transport (bulk)
Prefer sa le dau pe toate la un loc si toate odata
Motiv vanzare : din pacate nu mai am timpul disponibil pentru ele
PM
Cutii si instructiuni la mare parte din ele
Piesele in stare foarte buna (modelele au fost asamblate o singura data, 9398 e construit inca)
http://brickset.com/sets/ownedby-Anathaema
1500 lei + transport (bulk)
Prefer sa le dau pe toate la un loc si toate odata
Motiv vanzare : din pacate nu mai am timpul disponibil pentru ele
PM
Ultima oară modificat Mie, 21 Mai '14, ora 20:00 de către Anathaema, modificat 1 dată în total.
- AlexDesign
- gură spartă

Re: Vand urmatoarele seturi
Vezi ca nu e facut public profilul, cauta-te singur(a) la membrii si da link-ul de acolo.
- AlexDesign
- gură spartă

- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
M-ar interesa cate ceva de acolo dar pacat ca majoritatea le am deja, inclusiv 9398. Daca te hotarasti sa le dai si la bucata da-mi un PM si poate te scap de cateva.
toate la un loc 
valabil
valabil
valabil
piesele nu au urma de uzura, seturile nu au piese lipsa (ba chiar toate seturile au absolut toate piesele "spare"). fotografii la cerere pe mesaj privat
piesele nu au urma de uzura, seturile nu au piese lipsa (ba chiar toate seturile au absolut toate piesele "spare"). fotografii la cerere pe mesaj privat
Niciun set nu are abtibildurile lipite pe piese.
Abtibildurile ramase disponibile, ce vin impreuna cu seturile din lista, sunt : 9398, 42020, 42022, 42026
Abtibildurile ramase disponibile, ce vin impreuna cu seturile din lista, sunt : 9398, 42020, 42022, 42026
daca nu le vreti nu le mai vand 
mai tin putin timp anuntul, daca e cineva cu adevarat interesat de seturi, astept mesaje. pot si eu sa le tin pana le mai creste valoarea, dar nu asta e scopul pentru care am pus anuntul
mai tin putin timp anuntul, daca e cineva cu adevarat interesat de seturi, astept mesaje. pot si eu sa le tin pana le mai creste valoarea, dar nu asta e scopul pentru care am pus anuntul
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Eu zic ca daca vrei sa le vinzi separa-le in doua pachete: "9398" si "restul". In felul asta iti cresti mult sansele de a gasi clienti si in plus nu e mare bataie de cap sa faci doua vanzari in loc de una...
bine, de vanzare 9398 si restul
1400 lei cu totul
1400 lei cu totul
valabil inca putina vreme, exact cum scrie acolo si exact cat scrie acolo.
nu zic asta sa va "sperii", dar deja ma obosesc mesajele private cu intrebari oarecum pe langa sau care nu vor sa inteleaga ce vreau eu sa fac aci
nu zic asta sa va "sperii", dar deja ma obosesc mesajele private cu intrebari oarecum pe langa sau care nu vor sa inteleaga ce vreau eu sa fac aci