LEGO Technic 1H2014
LEGO Technic 1H2014
Au aparut si nouile set-uri LEGO Technic din 2014 oficial pe S@H. Iata preturile:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- AlexDesign
- gură spartă

Re: LEGO Technic 1H2014
Romania se pare ca e in Mordor
. Nu vor astia de la LEGO sa livreze la noi.
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

Nu mi se par prea grozave... sunt interesante, dar cand le vezi prima data nu simti acel ,,wow"
42023 e un set foarte bun pentru copii ; de mult nu a mai aparut un set Technic de echipa
42025 e destul de interesant, cred ca cei care asteptau de ceva vreme un avion mai mare sunt multumiti
Cat despre restul seturilor... nu prea am ce spune.
@AlexDesign, nu poti vedea Romania pe lista fiindca LEGO nu livreaza in RO... dar seturile vor ajunge si la noi, prin intermediul Clevertoys si restul magazinelor de lego
42023 e un set foarte bun pentru copii ; de mult nu a mai aparut un set Technic de echipa
42025 e destul de interesant, cred ca cei care asteptau de ceva vreme un avion mai mare sunt multumiti
Cat despre restul seturilor... nu prea am ce spune.
@AlexDesign, nu poti vedea Romania pe lista fiindca LEGO nu livreaza in RO... dar seturile vor ajunge si la noi, prin intermediul Clevertoys si restul magazinelor de lego
- AlexDesign
- gură spartă

Mda...oricum nu sunt prea entuziastmat. Sunt unul dintre cei carora nu le place technicul sub nici o forma.
Nici eu nu sunt entuziasmat de 1H..sa zicem acel avion ar fi o noutate..dar intr-adevar lipseste acel wow.
Sa vedem ce o sa avem in 2H...in vara.
Sa vedem ce o sa avem in 2H...in vara.