Lego Taliban Moc

M3rcuR
comunicativ
comunicativ

Lego Taliban Moc

Mesaj de M3rcuR » Vin, 08 Martie '13, ora 21:01

Am facut un moc lego taliban 1 camion si 4 fig. ImagineImagineImagineImagineImagine

geo2087
gură spartă
gură spartă

Re: Lego Taliban Moc

Mesaj de geo2087 » Sâm, 09 Martie '13, ora 01:29

ok... pe bune? de ce atatea fake-uri... eu zic ca ar trebui avertizati cei cu moc-uri cu fake-uri... mergeti pe forumuri enlighten sau ce-or mai fi, nu rolug

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Sâm, 09 Martie '13, ora 11:09

dupa cum a spus si adrian florea, nu judecam pe nimeni pt ca foloseste fakeuri. fakeurile nu sunt bune, recomandam tuturor LEGO(R) [original] datorita calitatii superioare si pt ca e pur si simplu mai bun (teme noi, mentine legatura cu consumatorii, etc).
acum ca lego e scump si fakeurile is ieftine, iar romania e in criza, asta e alta latura a problemei...

@mercur: incearca sa folosesti cat mai putin fakeurile (numai daca nu ai aceea piesa in lego). stiu ca e greu, si eu trebuie de multe ori sa folosesc piese contrafacute dar incerc cat de cat sa le evit. din cauza calitatii proaste e materialului din care sunt facute de multe ori mi-au stricat piese originale fiindca am incercat sa le combin

in rest tema e interesanta, mai rar gasesti teme militare la lego. incearca sa schimbi tunul ala prefabricat cu unul facut din piese ca a arate mai fain, chiar daca nu e mai realist

@geo: nu cred ca exista forum pt fakeuri. oricum, nu cred ca ar avea prea multi membri fiindca majoritatea ar trece la lego dupa ce constata calitatea pieselor :D . anyway, noi trebuie sa sustinem jocul cu cubulete, indiferent ca e lego sau ceva chinezarie, fiindca (din experienta iti spun) lumea trece la lego dupa o vreme. in plus exista unele seturi/serii proprii care au multe piese folositoare pt mocurile complexe (vezi seria Trains Series de la enlighten care are geamuri printate, necesare pt a face vagoane din epoca 2-3; piese/abtibilduri care nu sunt produse de TLG ;) )
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

gallgeorge
gură spartă
gură spartă

Mesaj de gallgeorge » Sâm, 09 Martie '13, ora 15:05

Asta este forum de LEGO , nu de cubulete. Sunt mii de moc-uri cu teme militare la LEGO.Asta e si farmecul lor, nu trebuie neaparat sa fie seturi.Cu banii de pe 2 seturi de chinezarii poti lua un set LEGO original.

Daca nu aveti posibilitati de a cumpara LEGO original macar nu mai umpleti sectiunea de Creatii proprii cu enlighten, brick, cobi , kazi etc.

M3rcuR
comunicativ
comunicativ

Mesaj de M3rcuR » Sâm, 09 Martie '13, ora 23:22

Stati linistiti ca am si Lego si intradevar nu le combin cu chinezismele insa Cobi nui chinezism si il prefer pt ca are ak47 sau rpg. La lego nu prea gasesc de cat pe niste siteuri de brick arms si deocamdata nu am card sa mi le cumpar din alte tari. Usor, usor o sa ma scap si de chinezisme dupa ce o sa am suficient lego care sa le inlocuiasca. Oricum accesorile de la toate sunt bune gen sabie, cutit, rifle, etc. :)

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de N33 » Dum, 10 Martie '13, ora 00:30

Daca vrei arme din astea,anunta-ma dupa cum am mai spus pot sa cumpar aici si le trimit prin posta romana dupa ce ajung acasa.

In rest ai putea incerca sa faci un model realist si sa sacpi de chinezariile astea ca nu prea "ne plac" ...

Gaby
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de Gaby » Mar, 12 Martie '13, ora 14:40

Mah nu situ ce sa zic, dar eu sunt aproape gata cu moc-ul meu. Este vorba despre un tanc rusesc T-90 PF RC, si deh e facut din 80% chinezarii, m-am gandit ca poate nu o sa va placa, dar am ales enlighten bricks din cauza culorii de camuflaj si a unor piese militare, arata bestial asa. ;)

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă

Mesaj de lapsanszkitamas » Mar, 12 Martie '13, ora 15:46

pai asta spuneam si eu, asta spun si fanii de la alte LUGuri: chinezariile sunt bune fiindca au unele teme/piese pe care TLG nu le produce, de exemplu temele militare, unele piesele printate etc. evident toti racomanda si folosesc in mare parte lego

numai ca aici la noi pe forum exista un puternic spirit anti-fake. asta e, nu toti inteleg cum e sa ai buget mic sau inexistent

vitreolum
gură spartă
gură spartă
Judet: Bihor
Flickr: https://www.flickr.com/photos/97901768@N07/

Mesaj de vitreolum » Mar, 12 Martie '13, ora 17:39

lapsanszkitamas scrie: numai ca aici la noi pe forum exista un puternic spirit anti-fake. asta e, nu toti inteleg cum e sa ai buget mic sau inexistent
Asta-i ca si cum ai spune ca e ok sa faci threaduri despre Dacia pe un forum Ferrari, ca deh, nu toti isi permit Ferrari. Asta e un forum de LEGO, nu de jucarii de cosntructie. De aici si acest spirit anti-fake.

cristian333
gură spartă
gură spartă

Mesaj de cristian333 » Mar, 12 Martie '13, ora 19:37

De ce nu facem noi un topic pentru fake la Focul de Tabara? :D
LEGO System Master!

Gaby
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de Gaby » Mar, 12 Martie '13, ora 20:11

Si asa comunitatea rolug mi se pare destul de mica comparativ cu altele, ar trebui sa promovam creativitatea, ca de fapt noi asta prezentam aici ( creatiile noastre), sunt de acord sa nu transformam acest site in unul de fakeuri, dar totusi ar trebui sa apreciam ca sunt unii care incearca sa imparta cu noi ce au construit,din acest motiv nu ar trebui criticati.

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă

Mesaj de lapsanszkitamas » Mie, 13 Martie '13, ora 16:16

like^^^^^^

razvan98bobi
gură spartă
gură spartă

Mesaj de razvan98bobi » Mie, 13 Martie '13, ora 18:40

Bine spus Gaby :D .

sergius
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de sergius » Mie, 10 Aprilie '13, ora 19:27

Ar trebui sa nu ii criticam si ei vor sa imparta cu noi creatiile lor :O

AlexDesign
gură spartă
gură spartă

Mesaj de AlexDesign » Vin, 17 Mai '13, ora 18:45

spiritul asta anti-fakeuri e destul de enervant.imaginativa ca sunteti inconjurati de fakeuri si nu ati mai cumparat lego(R) de mult. ce faceti atunci? nu va luati fakeuri?
si oricum, unele teme deale lor chiar au piese mijto(ak47,rpg,etc)